Zaten yapmaz o ne anlar dediFiliz ay geçti, son zamanlar, boşver yapma dedi yani demiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten yapmaz o ne anlar dediFiliz ay geçti, son zamanlar, boşver yapma dedi yani demiş
Ben sana şimdi tokat atacağım.Tarif aldın ya
@Filiz16 canikom bir tokat atar mısın
Tarif alıp görevli memuru meşgul ederekten duyguları ile oynadı
Filiz gelsin sen görürsünBen sana şimdi tokat atacağım.
Hadi gelsin bekliyorum ne yapacak banaFiliz gelsin sen görürsün
Trip atsa ben ölüyorumHadi gelsin bekliyorum ne yapacak bana
OoooHadi gelsin bekliyorum ne yapacak bana
Korkak çıktı Filiz gelmedi
Hemşom incir topluyor, gelince cevap verir Bence kaçKorkak çıktı Filiz gelmedi
İncir toplaması bayağı sıkıcı beya, insanın her tarafı kaşınıyor toplarken. Benim bahçede de var 1 tane. Şimdi kolay toplama formülü var mı desem cevap verir mi acepHemşom incir topluyor, gelince cevap verir Bence kaç
Geçmişler olsun HanimKelesimiGetir ablam, önemli bir durum yoktur umarımHanimKelesimiGetir ablamın torun rahatsızlanmışMersin'e gidiyor
Toruna bakacakmış
Herkese selamı varHaber vermemi istedi
Havalimanındaymış çok sormadım.Ama kızı çalıştığı için hanım abla gidiyormuşGeçmişler olsun HanimKelesimiGetir ablam, önemli bir durum yoktur umarım
Sana yağmurlu havada su vermez bittin senİncir toplaması bayağı sıkıcı beya, insanın her tarafı kaşınıyor toplarken. Benim bahçede de var 1 tane. Şimdi kolay toplama formülü var mı desem cevap verir mi acep
Aa ,çok geçmiş olsun,sen de selam söyle aşkomHanimKelesimiGetir ablamın torun rahatsızlanmışMersin'e gidiyor
Toruna bakacakmış
Günaydın cancağızımGünaydınlar herkese
Çok geçmiş olsunHanimKelesimiGetir ablamın torun rahatsızlanmışMersin'e gidiyor
Toruna bakacakmış
AleykümselamAa ,çok geçmiş olsun,sen de selam söyle aşkom