Ohhh çok şükür maşaallahNevreste aşı oldum ben korktuğum gibi olmadı bebekte de bende de belirti olmadı hiç, kolum bile ağrımadı.
Şifa olsun canım İnşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh çok şükür maşaallahNevreste aşı oldum ben korktuğum gibi olmadı bebekte de bende de belirti olmadı hiç, kolum bile ağrımadı.
İnşallah... Sen nasılsın?Ohhh çok şükür maşaallah
Şifa olsun canım İnşaallah
İyiyim canım çok şükürİnşallah... Sen nasılsın?
Aynen Öyle şımar hadi şımar, hakkındır dediDokunulmazlığın var tabi, ağzını açamamıştır nalet
Yok artıkHerkes iyi çok şükür
Kuzucuk kalkıp oturmaya başladı 3. Çocuğumu direk yürüterek dogurmayi planlıyorum. 2 aylıkken kalkıp oturmak da ne demek
Maşaallah canımBazı çocuklar öyle oluyorHerkes iyi çok şükür
Kuzucuk kalkıp oturmaya başladı 3. Çocuğumu direk yürüterek dogurmayi planlıyorum. 2 aylıkken kalkıp oturmak da ne demek
Oğlumda 3 aylıkken kalkıp oturuyordu. Görme kız bir de kızıyor biz yatirinca ağlama krizine falan giriyor o kadar stresli yatmak onun içinYok artık
Gerçekten mi?
Bizimkilere de bol çene nasip olsun inşallah severim konuşkan çocuğuMaşaallah canımBazı çocuklar öyle oluyor
9 aylıkken yürüyen biliyorum
Bizim genetik hep geç yürüdüler.
Bende öyleymişim.Ama çeneleri erken başladı
Her çocuk farklıOğlumda 3 aylıkken kalkıp oturuyordu. Görme kız bir de kızıyor biz yatirinca ağlama krizine falan giriyor o kadar stresli yatmak onun için
Bizimkilere de bol çene nasip olsun inşallah severim konuşkan çocuğu
İyi ki yürüyüm de öyle konusuyum demişHer çocuk farklı
2 yaşa gelmeden cümle kuruyorlardı
Ama yütüme geç oldu.15 aylık falan
Benim kızlardan biri 18 aylıkken yürüdü ama ertesi gün koşmaya başladı.İyi ki yürüyüm de öyle konusuyum demiş
Benim oğlan 11 aylıktı yürüdüğünde aslında 8 ayliken koltuktan koltuğa gidiyordu ama çok düşüyor diye emeklettim ben zorla
İyi oldu ama geç olsun kazasız olsun demiiii
Bakalım ikinci ne zaman yürür, konuşur.
Gözün aydın canım şifa olsun inşİnşallah... Sen nasılsın?
Teşekkür ederim cnaim. Aleyküm selam nasılsın?Gözün aydın canım şifa olsun inş
Çok şükür kuzum iyiyim, bugunumuze şükür sen nasılsın senin bebe hızlı cıktı desene maşallahTeşekkür ederim cnaim. Aleyküm selam nasılsın?
Vallaha öyle oldu aman hemen büyüsün ben de rahatça temizlik yemek yapıyımÇok şükür kuzum iyiyim, bugunumuze şükür sen nasılsın senin bebe hızlı cıktı desene maşallah
Yeni modeller böyle zaarHerkes iyi çok şükür
Şifa olsunNevreste aşı oldum ben korktuğum gibi olmadı bebekte de bende de belirti olmadı hiç, kolum bile ağrımadı.
Şapşik yaaa uyuyayim demiyor da temizlik diyoVallaha öyle oldu aman hemen büyüsün ben de rahatça temizlik yemek yapıyım
Hahah o da vardı demi nasıl alistiysam uykusuzluğa sarsmıyor beniiŞapşik yaaa uyuyayim demiyor da temizlik diyo
Çelik vücut seniHahah o da vardı demi nasıl alistiysam uykusuzluğa sarsmıyor benii