• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Dün çıkışta öğretmen çok yavaş nisa dedi baya geri kalıyor demisti moralim bozulmuştu baya . Bugün gittim nasıldı hocam dün konusamadik yeterince kalabalıktı dedim birde çünkü herkesin içinde söyledi bide düzgün bişey diyememistim onada ayrı canım sıkıldı neyse.
Dedi nisa çok yavaş dedi tuvalete gitmek İstediğini söyleyeceğinde bile okadar düşünüyorki dedi.arkadaslari ile topluca etkinliğimiz oldu mesela bugün dedi nisa katılırken öyle diyo duruyor bişey söylediğim zaman yapacaginda diyo baya düşünüyor diyor yavaş hareket ediyor diyor .
Dedim ne yapmalıyım hocam dedim görevler ver dedi herşeyini kendi yapmaya çalışsın dedi .
Gerçektende son zamanlarda kafası başka yerde gibi aynı çok düşünüyor dalıyor yavaş farkindayim niye böyle oldu anlamıyorum☹️
Normalde arkadaş ortamında falan baya aktiftir anında yapar ederdi katılırdı anında baya değişti çocuk ya.
Bi bu var bugün foto atcam zaten gayet iyiydi gülüyordu hepsi dedi ama bu yavaşlığı düşünmesi sadece dedi.
Bugün girmek istemedi zaten görevli kadın öğretmenini çağırdı öğretmeni götürdü sınıfa falan.
Akşamda sarılıp sarılıp ağladı ben özlüyorum aklıma sen gelince ağlayacak gibi oluyorum diye.
Bugün çıktı sordum dünmu daha çok ağlamak geldi içinden bugunmu dedim dün dedi ama yine özledim dedi .bugün birazdaha rahatlamış gördüm düne göre.
Ama işte bu yavaşlığına bişey yapmam lazım atlatmamiz lazım bunu.
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. abla sende okurmusun☹️
Bugün baya doğan cuceloğlunun falan çocuklar ile ilgili paylaşımlarını dinledim durdum eksiğim ne napmaliyim falan bu konuda biraz araştırma yapcam yine☹️
Kiyamam,ilk defa evden,senden ayrı kalıyor.Ustelik bu zamana kadar onun yapması gerekenleri bile kiyamamişsin,sen yapmışsın. Adapte olacak zamanla,daha ne kadar oldu ki okullar başlayalı 🤷🏼‍♀️

Kiyamam,ilk defa evden,senden ayrı kalıyor.Ustelik bu zamana kadar onun yapması gerekenleri bile kiyamamişsin,sen yapmışsın. Adapte olacak zamanla,daha ne kadar oldu ki okullar başlayalı 🤷🏼‍♀️
Aynen öyle oldu kuzum boşluğa düştü buseferde orda🤭 biz 3 gündür gidiyoz kuzu hastaydı gonderememistim, inşallah kuzum adapte olur artık zamanla🤲

Back