- 28 Haziran 2011
- 62.274
- 156.133
- 898
Ayy ınş bir aksilik olmaz Nevoş ya,rahat rahat yaparsınCuma ya da cumartesi yapacağımTabi bir aksilik olmazsa
Bir şey kalmadı.Haftaya çarşamba bitiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ınş bir aksilik olmaz Nevoş ya,rahat rahat yaparsınCuma ya da cumartesi yapacağımTabi bir aksilik olmazsa
İnşaallah canımAyy ınş bir aksilik olmaz Nevoş ya,rahat rahat yaparsın![]()
Yiyecekli biseyler sponsor olsun yawAynenBelki sponsor olur
![]()
Netcez ya vallahi nasıl bir oylama olcak buuuuuu yeter dükkanı kapatalımKura çekelim![]()
Fairy daha önce olduYiyecekli biseyler sponsor olsun yaw![]()
En az 7-8 tarif daha gelirNetcez ya vallahi nasıl bir oylama olcak buuuuuu yeter dükkanı kapatalım![]()
Meraktayim çokta şeyapma emi abla yorma kendini litfennnnnCuma ya da cumartesi yapacağımTabi bir aksilik olmazsa
2 ay yerlerde kaldım.Bu sefer bir tık yukarı çıksam yeterMeraktayim çokta şeyapma emi abla yorma kendini litfennnnn![]()
Evet gördüm onları nevoş ama ne gönderiyor ki temizlik kolisi miFairy daha önce oldu![]()
Olsun da adam akıllı fazla versin busefer yoksa kabul edemeyizAynenBelki sponsor olur
![]()
Fairy sıvı deterjan ve tablet canımEvet gördüm onları nevoş ama ne gönderiyor ki temizlik kolisi mi![]()
Geldi deOlsun da adam akıllı fazla versin busefer yoksa kabul edemeyiz![]()
YuhEn az 7-8 tarif daha gelir![]()
Olsun sen yorma yine kendini olduğu kadar2 ay yerlerde kaldım.Bu sefer bir tık yukarı çıksam yeter![]()
Gelirse diye işteGeldi de![]()
Aslında 10 tane daha var.Ama yapamayan olurYuh
Olsun sen yorma yine kendini olduğu kadar
Gelirse diye iştediyelimde şimdiden
![]()
Yok yok bişey çıkmaz Allah'ın izni ile abla yaparsın hemen olumsuz düşünceyi cagirmayalimmmAslında 10 tane daha var.Ama yapamayan olur
Ben heveslenirim yine bir aksiyon çıkar![]()
Bizde sevmedik kuzuSevmedim![]()
Gelen yok zatenSevmedim![]()
En az 6 sı yapar diyorumYok yok bişey çıkmaz Allah'ın izni ile abla yaparsın hemen olumsuz düşünceyi cagirmayalimmm
10 tane dahami aman amannn![]()