- 28 Haziran 2011
- 61.372
- 154.187
- 898
Ayy ınş bir aksilik olmaz Nevoş ya,rahat rahat yaparsınCuma ya da cumartesi yapacağımTabi bir aksilik olmazsa
Bir şey kalmadı.Haftaya çarşamba bitiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ınş bir aksilik olmaz Nevoş ya,rahat rahat yaparsınCuma ya da cumartesi yapacağımTabi bir aksilik olmazsa
Bolca dökünTmm bi fıs fairy uzatın şuradan
İnşaallah canımAyy ınş bir aksilik olmaz Nevoş ya,rahat rahat yaparsın
Yiyecekli biseyler sponsor olsun yawAynenBelki sponsor olur
Netcez ya vallahi nasıl bir oylama olcak buuuuuu yeter dükkanı kapatalımKura çekelim
Fairy daha önce olduYiyecekli biseyler sponsor olsun yaw
En az 7-8 tarif daha gelirNetcez ya vallahi nasıl bir oylama olcak buuuuuu yeter dükkanı kapatalım
Meraktayim çokta şeyapma emi abla yorma kendini litfennnnnCuma ya da cumartesi yapacağımTabi bir aksilik olmazsa
2 ay yerlerde kaldım.Bu sefer bir tık yukarı çıksam yeterMeraktayim çokta şeyapma emi abla yorma kendini litfennnnn
Evet gördüm onları nevoş ama ne gönderiyor ki temizlik kolisi miFairy daha önce oldu
Olsun da adam akıllı fazla versin busefer yoksa kabul edemeyizAynenBelki sponsor olur
Fairy sıvı deterjan ve tablet canımEvet gördüm onları nevoş ama ne gönderiyor ki temizlik kolisi mi
Geldi deOlsun da adam akıllı fazla versin busefer yoksa kabul edemeyiz
YuhEn az 7-8 tarif daha gelir
Olsun sen yorma yine kendini olduğu kadar2 ay yerlerde kaldım.Bu sefer bir tık yukarı çıksam yeter
Gelirse diye iştediyelimde şimdidenGeldi de
Aslında 10 tane daha var.Ama yapamayan olurYuh
Olsun sen yorma yine kendini olduğu kadar
Gelirse diye iştediyelimde şimdiden
SevmedimFairy sıvı deterjan ve tablet canım
Yok yok bişey çıkmaz Allah'ın izni ile abla yaparsın hemen olumsuz düşünceyi cagirmayalimmmAslında 10 tane daha var.Ama yapamayan olur
Ben heveslenirim yine bir aksiyon çıkar
Bizde sevmedik kuzuSevmedim
Gelen yok zatenSevmedim
En az 6 sı yapar diyorumYok yok bişey çıkmaz Allah'ın izni ile abla yaparsın hemen olumsuz düşünceyi cagirmayalimmm
10 tane dahami aman amannn