- 24 Eylül 2018
- 99.339
- 296.526
- 698
Oo, bayağı büyümüş kuzu.Masallah6 yaş olcak inşallah abla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo, bayağı büyümüş kuzu.Masallah6 yaş olcak inşallah abla
Eşek kadar oldu kuzu ondan işte bu derdimya benimOo, bayağı büyümüş kuzu.Masallah![]()
Maşallah ona herşeyi kendi yapacak yaşa gelmiş zaten,zorlamadan çok üstüne gitmeden alıştır bence,döksün kirletsin hiçönemli değil.6 yaş olcak inşallah abla
Sen artık tehlikeli durumlar hariç hiç yardım etme benceEşek kadar oldu kuzu ondan işte bu derdimya benim![]()
Döksün abla onda bile takıntım yok İnankı öğrensin herşeyi benden beklemesin tek isteğim .Maşallah ona herşeyi kendi yapacak yaşa gelmiş zaten,zorlamadan çok üstüne gitmeden alıştır bence,döksün kirletsin hiçönemli değil.
Nisan gelirse 6 olcak büyüdü ya ,kolay yoldan vazgeçiyor hep güveni yok kendine.Sen artık tehlikeli durumlar hariç hiç yardım etme benceKoca kız olmuş
Yaparsın senİnan öyle öyle zaten başladım bu dediklerini uyguluyorum keşke kendi yapsın döksün sacsin önemli değil , yetersiz kalıyorum bu konuda demekki abla daha da dikkatli davranayim artık .
Olur mu öyle şey hepimiz yazıyoruzKendi dertlerimle doldurdum burayida![]()
Hangi ay doğumlu6 yaş olcak inşallah abla
Abla inan O tür şeylere heves eder pasta yaparken mesela ben dokeyim ben cirpayim ister ,getirir götürür dediklerimi koyar eder ,yaptırtirim yok daha çok alışsın modundayim o konularda.sadece bundaki kendi ihtiyaçlarıni gidermede benden beklentisi. Ama biseylerin dediğin gibi sorumluluğunu daha çok vermeliyim demekki.Yaparsın senArada yaz konuşalım
Mesela görevler ver.Tabakları masaya koy.Bundan sonra sofrayı sen kuracakdın diyebilirdin.İş yaprırmam kıyamam deme sakın.Bunların hepsi gelişimi için şart
Beraber çamaşır katlayın.Dolabını boşaltsın kendi düzenlesin.
Ona sorumluluk vermen lazım![]()
Olur mu öyle şey hepimiz yazıyoruz![]()
2016 ablaHangi ay doğumlu![]()
Evet ablacım, birazdan evden çıkıyorum bende. SağolasınYasom balıkçı dükkanımı açıyorsunuz yoksa hayırlı uğurlu olsun şimdiden bol kazançlarınız olsun canım benm
Günaydınar yasom
Günaydınlar yasocan
Sağol şekercim![]()
6 yaş kendi ihtiyaçlarını halledecek yaş aslında,sorumluluk almayıda bilecek çünkü.Döksün abla onda bile takıntım yok İnankı öğrensin herşeyi benden beklemesin tek isteğim .
Nisan gelirse 6 olcak büyüdü ya ,kolay yoldan vazgeçiyor hep güveni yok kendine.
Öyle yapcam kuzu inşallah![]()
Ne zaman istersen konuşuruz pericim bizlerde yaşadık zamanında bunları.Kendi dertlerimle doldurdum burayida![]()
Sağolasın cancağzımAllah iş rastligi,bol kazanç versin cancağızım, hayırlı olsun![]()
Şimdiden hayırlı uğurlu bereketli olsun yasomEvet ablacım, birazdan evden çıkıyorum bende. Sağolasın![]()
![]()
Sağolasın ablamŞimdiden hayırlı uğurlu bereketli olsun yasom![]()
![]()
Bana her zaman yazabilirsin canımAbla inan O tür şeylere heves eder pasta yaparken mesela ben dokeyim ben cirpayim ister ,getirir götürür dediklerimi koyar eder ,yaptırtirim yok daha çok alışsın modundayim o konularda.sadece bundaki kendi ihtiyaçlarıni gidermede benden beklentisi. Ama biseylerin dediğin gibi sorumluluğunu daha çok vermeliyim demekki.
Konuşmaya çok ihtiyacım var valla şimdiden meftah olacağım düşüne düşüne taka takabeni çekmeye hazır ol demeyecektin konuşalım diye
![]()
Artık seninde bir işin varEvet ablacım, birazdan evden çıkıyorum bende. Sağolasın![]()
![]()