• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Maşallah ona herşeyi kendi yapacak yaşa gelmiş zaten,zorlamadan çok üstüne gitmeden alıştır bence,döksün kirletsin hiçönemli değil.
Döksün abla onda bile takıntım yok İnankı öğrensin herşeyi benden beklemesin tek isteğim .
Sen artık tehlikeli durumlar hariç hiç yardım etme bence 🤷🏼‍♀️Koca kız olmuş
Nisan gelirse 6 olcak büyüdü ya ,kolay yoldan vazgeçiyor hep güveni yok kendine.
Öyle yapcam kuzu inşallah 😒

İnan öyle öyle zaten başladım bu dediklerini uyguluyorum keşke kendi yapsın döksün sacsin önemli değil , yetersiz kalıyorum bu konuda demekki abla daha da dikkatli davranayim artık .
Yaparsın sen🤩Arada yaz konuşalım🤩🤗
Mesela görevler ver.Tabakları masaya koy.Bundan sonra sofrayı sen kuracakdın diyebilirdin.İş yaprırmam kıyamam deme sakın.Bunların hepsi gelişimi için şart🤗
Beraber çamaşır katlayın.Dolabını boşaltsın kendi düzenlesin.
Ona sorumluluk vermen lazım🤗

Yaparsın sen🤩Arada yaz konuşalım🤩🤗
Mesela görevler ver.Tabakları masaya koy.Bundan sonra sofrayı sen kuracakdın diyebilirdin.İş yaprırmam kıyamam deme sakın.Bunların hepsi gelişimi için şart🤗
Beraber çamaşır katlayın.Dolabını boşaltsın kendi düzenlesin.
Ona sorumluluk vermen lazım🤗
Abla inan O tür şeylere heves eder pasta yaparken mesela ben dokeyim ben cirpayim ister ,getirir götürür dediklerimi koyar eder ,yaptırtirim yok daha çok alışsın modundayim o konularda.sadece bundaki kendi ihtiyaçlarıni gidermede benden beklentisi. Ama biseylerin dediğin gibi sorumluluğunu daha çok vermeliyim demekki.
Konuşmaya çok ihtiyacım var valla şimdiden meftah olacağım düşüne düşüne taka taka 😂 beni çekmeye hazır ol demeyecektin konuşalım diye😂

Döksün abla onda bile takıntım yok İnankı öğrensin herşeyi benden beklemesin tek isteğim .

Nisan gelirse 6 olcak büyüdü ya ,kolay yoldan vazgeçiyor hep güveni yok kendine.
Öyle yapcam kuzu inşallah 😒
6 yaş kendi ihtiyaçlarını halledecek yaş aslında,sorumluluk almayıda bilecek çünkü.
Kendi dertlerimle doldurdum burayida ☹️
Ne zaman istersen konuşuruz pericim bizlerde yaşadık zamanında bunları.

Abla inan O tür şeylere heves eder pasta yaparken mesela ben dokeyim ben cirpayim ister ,getirir götürür dediklerimi koyar eder ,yaptırtirim yok daha çok alışsın modundayim o konularda.sadece bundaki kendi ihtiyaçlarıni gidermede benden beklentisi. Ama biseylerin dediğin gibi sorumluluğunu daha çok vermeliyim demekki.
Konuşmaya çok ihtiyacım var valla şimdiden meftah olacağım düşüne düşüne taka taka 😂 beni çekmeye hazır ol demeyecektin konuşalım diye😂
Bana her zaman yazabilirsin canım🤩
Çocuklar en sevdiğim konu🤗

Back
X