Sen kurutmayacaksın kim kurutacakSagol canom
Tursu bende yapicam ama evde kalirsam
Yok kiz kurutamadim bu sene
Haziran temmuz gibiSağ ol canımNe zaman taşınıyorsunuz
Ellerine sağlık aşkomEvet canım domates,biber kuruttum.Bu yıl patlıcan yapmadım. Geçen yıldan 2 bağ var.
Antep patlıcanı bulamıyorum.Diğerinin olmasını sevemedik
Biberi daha çok seviyoruz.Ondan biber kuruttum.
Acı biber,kavurmalıkta kuruttum
Bir tek buzluğa köz patlıcan ve biraz karnıyarık yapıp koyacağım.İçlerinide koyup dolaba koyacağım.2-3 yemeklik
Denk gelemedik hiç bu aralar sen incir toplama işine gidiyorsun yada ben olmuyorum,bende iyyim ne olsunIyiyim ablacim sen nasilsin göremedim seni uzun zaman oldu
Ama ama bana neden vuruyosunki
Teşekkür ederim ablacim oglan hastanınca kızda da hemen görünüyor sanki ikizler
Üfffffff neler var neler ellerine sağlık olsunEvet canım domates,biber kuruttum.Bu yıl patlıcan yapmadım. Geçen yıldan 2 bağ var.
Antep patlıcanı bulamıyorum.Diğerinin olmasını sevemedik
Biberi daha çok seviyoruz.Ondan biber kuruttum.
Acı biber,kavurmalıkta kuruttum
Bir tek buzluğa köz patlıcan ve biraz karnıyarık yapıp koyacağım.İçlerinide koyup dolaba koyacağım.2-3 yemeklik
Daha çok var.Kışın lazım olurHaziran temmuz gibi
Artik bende inandim incirci olduğuma
Kaderinden kaçamazsın hemsomArtik bende inandim incirci olduğuma
Elim erse yapcamdaSen kurutmayacaksın kim kurutacak
Annem beni incirciye vermek icin dogurmuşKaderinden kaçamazsın hemsom
Sağ ol ablamÜfffffff neler var neler ellerine sağlık olsun
Varmı şark görevi aman olmasın ya yeni geldiniz daha .Daha çok var.Kışın lazım olur
İnşaallah istediğiniz yer gelir
Bizimde ikinci şark gelirse yanarız
Olmazmı hiç elinde altında hazır nede olsa doğal yiyprsun sonuçtaSağ ol ablamKışın rahat oluyor
Abla aslında biz 2 şark yaptık sayılır.Ama bir söylenti var.Elazığ şark sayılmayacakVarmı şark görevi aman olmasın ya yeni geldiniz daha .
Öyle ablam sağ olOlmazmı hiç elinde altında hazır nede olsa doğal yiyprsun sonuçta
Elazığ bizdede şark sayılmıyordu,inşallah çıkmaz nevoş taşınmak zor zaten bide çocukların okulları filan var.Abla aslında biz 2 şark yaptık sayılır.Ama bir söylenti var.Elazığ şark sayılmayacak
2009 da çıktık şarktan.Geçen yıl 2006 yılında çıkanları şarka yolladılar.2002den hızlıca geçtiler
Çıkmaz ama ihtimalde var
Çıkarsa ben gitmem herhalde
Afiyetle yiyin hepsiniÖyle ablam sağ ol
Bizde hala şark ablaElazığ bizdede şark sayılmıyordu,inşallah çıkmaz nevoş taşınmak zor zaten bide çocukların okulları filan var.
Kaç sene şark olursa.
Hakkınızda hayırlısı olsun artık nevoş,gitme durumu olursa imkanın varsa sen gitme bence birde okul durumu var tabi.Bizde hala şark ablaAma bu farklı bir şey Hakkari,şırnak,mardin,diyarbakır falan listede
2 veya 4 yıl ablaBölge bölge değişiyor.
Kızların seneye son yılı sınava gireceklerOğlanda 7 olacak lgs ye az kalıyor.
Nasip artık
24 yıl dışarıda kaldık.Artık yeterHakkınızda hayırlısı olsun artık nevoş,gitme durumu olursa imkanın varsa sen gitme bence birde okul durumu var tabi.
Bumeslekler böyle işte görev nerdeyse sen oradasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?