- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Uygulama kayıt almaya izin vermiyor diyorAt olmazsa ekran görüntüsü falan özelden .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uygulama kayıt almaya izin vermiyor diyorAt olmazsa ekran görüntüsü falan özelden .
Ağız tadı ile tüketin inşallah ablamNe güzel buradada olsa keşke böyle alırım hemen.
Salçamda mersinden geliyor benim el yapımı harika bir salça 10 kilo sipariş verdik bizde.
Hic kullanmadım kuzuUygulama kayıt almaya izin vermiyor diyor
Watsapta arkadaşlara sordum bakalım kuzu 40 gece baslicak konferans inşallah acilirHic kullanmadım kuzu
Sağol yasocum sende sağlıkla tüket yaptıklarını el emeğin çok fazla çünkü.Ağız tadı ile tüketin inşallah ablam
Tamam kuzum,insallahWatsapta arkadaşlara sordum bakalım kuzu 40 gece baslicak konferans inşallah acilir
Aslında cok basit ama nasıl anlatacam şurda bilmiyorumAllah rızası için zoom kullanan varmı ya bunun niye bir Türkçe dili yok
Okulun psikolojik danışmanı bugün görüşme yapacakmış bizlerle başka bir uygulamami yoktuya
Kuzu ogretmen görüşmeyi başlatinca açıldı .Aslında cok basit ama nasıl anlatacam şurda bilmiyorum
Çok geçmiş olsun kuzumyadün iyi sallandık sabaha karşı
Acaba neyin stresine girdin senKuzu ogretmen görüşmeyi başlatinca açıldı .
Sağol heyatımmmmÇok geçmiş olsun kuzumya
O kadar bilgi yüklüyüm ki anlatacam kelime bulamıyorumYinede bana anlatabilirsin Habibi açığım bilgiye
Ya mail yazıyom şifre girmiyordu sing in e tikladigim zaman halada girmiyor da anlamadım bı haltAcaba neyin stresine girdin sen
DeliO kadar bilgi yüklüyüm ki anlatacam kelime bulamıyorum
Tatlım şifreyi yolladılar mı sana link ataydı yaaa öğretmenYa mail yazıyom şifre girmiyordu sing in e tikladigim zaman halada girmiyor da anlamadım bı halt