- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
AYnen abla bu sene araba parasi icin çaliscaktik ama olmadi kismetCiddi bir rakam keşke olmasaydı .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYnen abla bu sene araba parasi icin çaliscaktik ama olmadi kismetCiddi bir rakam keşke olmasaydı .
Günaydın
Günaydın canlarımGünaydın
Ne demek nevos hanım buyrunBenim kızlar 3 günde 2 kilo verdiler.Acaba okula gitsem 2 ay geleyim 6-7 kilo versem yeter desemBeni alırlar mı
Can sağlığı olsun yeter ki gene kazanırsınız,maalesef tarımın geldiği nokta bunlarAYnen abla bu sene araba parasi icin çaliscaktik ama olmadi kismet
Çok geçmiş olsun canım
Tesekkur ederim kizlarÇok geçmiş olsun canım
Bende iyi, okula gideceğim birazdan şekerkıssIyiyim pıtircik senden naber
Günaydın aşkınabomçikilettamGünaydın can parelerim, şeker tanelerim
Salçalık biber alacağım ablam, diğerleri düşmezEllerine sağlık olsun yasocum.
Fiatlar düşmez artık,sebze filanmı alacaksın yoksa.
Günaydın mavişim, mavişelimBende iyi, okula gideceğim birazdan şekerkıss
Günaydın aşkınabomçikilettam
Market indrimlerini takip edersen bulursun kesin,ben en son 4 lşiradan fian almıştım marketten..Salçalık biber alacağım ablam, diğerleri düşmez
Yok ablam. Bizim burada kamyonetlerle satıyorlar.Market indrimlerini takip edersen bulursun kesin,ben en son 4 lşiradan fian almıştım marketten..
Hem doğradım hem birazını da közledim fırında.
Diğerleri zaten uçuk fiatlarda.
Ne güzelmiş öyle çuvalla bile alsan bir dünya biber çıkar gene.Yok ablam. Bizim burada kamyonetlerle satıyorlar.
Geçen hafta 2,5 liradan satılıyordu, Eylül sonuna doğru 1,5-2 lira aralığına düşer. O zaman almayı düşünüyorum
Geçen sene bu zamanlar 3 liradan aldım, ay sonunda 1 liradan aldım.
O yüzden bekleyeceğim, marketlerde çok düşmez
Olması lazım ama Herkes İngilizce bilmeyebilirAllah rızası için zoom kullanan varmı ya bunun niye bir Türkçe dili yok
Okulun psikolojik danışmanı bugün görüşme yapacakmış bizlerle başka bir uygulamami yoktuya
Yokya baktım ettim yorumlarda bile buna deginmislerOlması lazım ama Herkes İngilizce bilmeyebilir
Yokya baktım ettim yorumlarda bile buna deginmisler
Bencede saçma kuzuya neysem bilen kullanan varsa yazar umarım. Yükledim kaldım öyle .COk saçma kuzu
Çuvallarla alıyoruz zaten ablam. Bereketli oluyor.Ne güzelmiş öyle çuvalla bile alsan bir dünya biber çıkar gene.
Biz burada kiloyla alıyoruz resmen kazıklanıyoruz varya
At olmazsa ekran görüntüsü falan özelden .Bencede saçma kuzuya neysem bilen kullanan varsa yazar umarım. Yükledim kaldım öyle .
Ne güzel buradada olsa keşke böyle alırım hemen.Çuvallarla alıyoruz zaten ablam. Bereketli oluyor.
Közlemelik ve salçalık olarak ayırıyoruz.