Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Önceki yazdığına cvp veremeden rast geldik iyi mi iyiym ablam şükür okul telaşı kosusuturmca tam gaz devam bu yıl 3 u de okullu
Deminden beride youtube videoları seyrediyordum ara verdim biraz,maşallah hepsine senşn en küçük kızde demi. bizim minnoşta kreşe başladı artık oda okullu oldu:))

Yorgunum güzelciğim yaa buralar hala sıcak sınıflar kalabalık havasız perişanız, neyseki cuma dan sonra izne ayrılıyorum

Yaa sorma canımm son viraja girdik inşallah sağ salim çıkarız
Allah kolaylık versin tatlım, az kalmış,ha gayret

Yorgunum güzelciğim yaa buralar hala sıcak sınıflar kalabalık havasız perişanız, neyseki cuma dan sonra izne ayrılıyorum

Yaa sorma canımm son viraja girdik inşallah sağ salim çıkarız
Az kalmış doğumada sağlıcakla kucağına alırsın inşallah terazi burcu olacak desene bende teraziyim .

Deminden beride youtube videoları seyrediyordum ara verdim biraz,maşallah hepsine senşn en küçük kızde demi. bizim minnoşta kreşe başladı artık oda okullu oldu:))
Evet iki yıl gidecek anaokuluna çok hevesli başladı ..bugün aglayanlari görünce sende gel falan dedi ama kapida optuk birbirimizi tamamdır :))

Evet iki yıl gidecek anaokuluna çok hevesli başladı ..bugün aglayanlari görünce sende gel falan dedi ama kapida optuk birbirimizi tamamdır :))
Kesinlikle sürekli yanlarında olmakta olmaz alışacaklar sonuçta okul hayatına:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…