- 8 Nisan 2017
- 56.970
- 300.240
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önceki yazdığına cvp veremeden rast geldik iyi mi iyiym ablam şükür okul telaşı kosusuturmca tam gaz devam bu yıl 3 u de okulluSelamın hello canlar
Deminden beride youtube videoları seyrediyordum ara verdim biraz,maşallah hepsine senşn en küçük kızde demi. bizim minnoşta kreşe başladı artık oda okullu oldu:))Önceki yazdığına cvp veremeden rast geldik iyi mi iyiym ablam şükür okul telaşı kosusuturmca tam gaz devam bu yıl 3 u de okullu
Selamm ballım
Nar tanem,nur tanem, birtanem
Siz varya az değilsiniz sizi ponciksuvatliseyleralışırım bak
Yorgunum güzelciğim yaa buralar hala sıcak sınıflar kalabalık havasız perişanız, neyseki cuma dan sonra izne ayrılıyorumİyiyim tatlım, sen nasılsın?
Yaa sorma canımm son viraja girdik inşallah sağ salim çıkarızOyy wundercan doğuma çok az kalmış masallah
Allah kolaylık versin tatlım, az kalmış,ha gayretYorgunum güzelciğim yaa buralar hala sıcak sınıflar kalabalık havasız perişanız, neyseki cuma dan sonra izne ayrılıyorum
Yaa sorma canımm son viraja girdik inşallah sağ salim çıkarız
PeripellaaamSiz varya az değilsiniz sizi ponciksuvatliseyler
Az kalmış doğumada sağlıcakla kucağına alırsın inşallah terazi burcu olacak desene bende teraziyim .Yorgunum güzelciğim yaa buralar hala sıcak sınıflar kalabalık havasız perişanız, neyseki cuma dan sonra izne ayrılıyorum
Yaa sorma canımm son viraja girdik inşallah sağ salim çıkarız
Evet iki yıl gidecek anaokuluna çok hevesli başladı ..bugün aglayanlari görünce sende gel falan dedi ama kapida optuk birbirimizi tamamdır :))Deminden beride youtube videoları seyrediyordum ara verdim biraz,maşallah hepsine senşn en küçük kızde demi. bizim minnoşta kreşe başladı artık oda okullu oldu:))
JennalopimmmPeripellaaam
Kesinlikle sürekli yanlarında olmakta olmaz alışacaklar sonuçta okul hayatına:))Evet iki yıl gidecek anaokuluna çok hevesli başladı ..bugün aglayanlari görünce sende gel falan dedi ama kapida optuk birbirimizi tamamdır :))
İyi gidiyor canımBana bile iyi geldiİnşaallah böyle devam eder
Seninkiler nasıllar, nasıl geçiyor
Keşke kızımla arkadaş olsaydı valla oda girerdi keserdl ağlayanlarıEvet iki yıl gidecek anaokuluna çok hevesli başladı ..bugün aglayanlari görünce sende gel falan dedi ama kapida optuk birbirimizi tamamdır :))
Hep böyle devam eder inşallahİyi gidiyor canımBana bile iyi geldi
İnşaallahHep böyle devam eder inşallah