• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Önceki yazdığına cvp veremeden rast geldik iyi mi :KK68: iyiym ablam şükür okul telaşı kosusuturmca tam gaz devam bu yıl 3 u de okullu 🤭
Deminden beride youtube videoları seyrediyordum ara verdim biraz,maşallah hepsine senşn en küçük kızde demi.:KK200::KK200: bizim minnoşta kreşe başladı artık oda okullu oldu:))

Yorgunum güzelciğim yaa buralar hala sıcak sınıflar kalabalık havasız perişanız, neyseki cuma dan sonra izne ayrılıyorum 😂😂

Yaa sorma canımm son viraja girdik inşallah sağ salim çıkarız 🤭🤩🤩
Allah kolaylık versin tatlım, az kalmış,ha gayret :KK60: :KK36:

Yorgunum güzelciğim yaa buralar hala sıcak sınıflar kalabalık havasız perişanız, neyseki cuma dan sonra izne ayrılıyorum 😂😂

Yaa sorma canımm son viraja girdik inşallah sağ salim çıkarız 🤭🤩🤩
Az kalmış doğumada sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :nazar::anneadayı: terazi burcu olacak desene bende teraziyim .

Deminden beride youtube videoları seyrediyordum ara verdim biraz,maşallah hepsine senşn en küçük kızde demi.:KK200::KK200: bizim minnoşta kreşe başladı artık oda okullu oldu:))
Evet iki yıl gidecek anaokuluna çok hevesli başladı ..bugün aglayanlari görünce sende gel falan dedi ama kapida optuk birbirimizi tamamdır :))

Evet iki yıl gidecek anaokuluna çok hevesli başladı ..bugün aglayanlari görünce sende gel falan dedi ama kapida optuk birbirimizi tamamdır :))
Kesinlikle sürekli yanlarında olmakta olmaz alışacaklar sonuçta okul hayatına:))

Back