Sunum Antepli gibi mi olacakHe yav bugün yapayım dedim hem akşam yemeği de çıkar aradan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sunum Antepli gibi mi olacakHe yav bugün yapayım dedim hem akşam yemeği de çıkar aradan
Hadi İnşaallahÇok büyük planlarım var
İnşallah ya çok fena gaza geldimNe yapıyor acabaaa
Olabilir abla bomba gibi gelecek bence
İçime doğmuş baaak Ayy hadi bakalım bekliyoruz sabırsızlıklaaaHe yav bugün yapayım dedim hem akşam yemeği de çıkar aradan
Tabi ablacım şanımız yürüsün siz gene de beklentiyi çok yükseltmeyin heyecanlandım elim ayağıma dolanıp duruyoSunum Antepli gibi mi olacak
Bende sunum araştırıyorum harıl harıl işi gücü bıraktımİnşallah ya çok fena gaza geldim
Sen naptın ne zaman yapcenİçime doğmuş baaak Ayy hadi bakalım bekliyoruz sabırsızlıklaaa
Yapacaksın heyecan yok, ben her dakika yanindayimTabi ablacım şanımız yürüsün siz gene de beklentiyi çok yükseltmeyin heyecanlandım elim ayağıma dolanıp duruyo
İyi ki varsın şahanemYapacaksın heyecan yok, ben her dakika yanindayim
Sen yaparsın ben güveniyorumTabi ablacım şanımız yürüsün siz gene de beklentiyi çok yükseltmeyin heyecanlandım elim ayağıma dolanıp duruyo
Garadutum çatalkaram, zeytinimin anası kebaplarin ustası sen yaparsınİyi ki varsın şahanem
Oyy canım inşallah yaaGaradutum çatalkaram, zeytinimin anası kebaplarin ustası sen yaparsın
Valla ben hemen yaparım da işte sunum biraz sıkıntı aklıma yatmadı daha. Bulursam bu hafta sonu yaparımSen naptın ne zaman yapcen
Selam güzelim nasılsınselamlar
İyiym gülüm sen nasılsınSelam güzelim nasılsın
Sizi her gördüğümde bi gülesim geliyor profil resminden sanırımselamlar
Senin için avladıkyeni fıstıklar görüyorum
Ben bekleyemediöValla ben hemen yaparım da işte sunum biraz sıkıntı aklıma yatmadı daha. Bulursam bu hafta sonu yaparım