_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 5 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.441 kukrim27 .!.: 2010,2014,2016 doğumlu canım benimkiler. Sen rahat olacaksın ikiside sabahçı öğlenci mi tam gün mu sizin okul? Benim büyüğü sabahçı kız öğlenci git gel yapacam dört kere Küçük de ablasını kıskanıyor o da gitmek istiyor okula Genişletmek için tıkla... Tam gün Canım... Tam gün daha güzel bence 1 saat öğle molası da var... Senin işin zor... Baya hareketli bir dönem olacak senin için... Maşallah onuda seneye mi vereceksin anaokuluna? Benim kız 2015 Ekim doğumlu 2 yıl üst üste gidecek anaokuluna... Evde durmak istemiyor çok sıkılıyor diye başlasın dedim...
kukrim27 .!.: 2010,2014,2016 doğumlu canım benimkiler. Sen rahat olacaksın ikiside sabahçı öğlenci mi tam gün mu sizin okul? Benim büyüğü sabahçı kız öğlenci git gel yapacam dört kere Küçük de ablasını kıskanıyor o da gitmek istiyor okula Genişletmek için tıkla... Tam gün Canım... Tam gün daha güzel bence 1 saat öğle molası da var... Senin işin zor... Baya hareketli bir dönem olacak senin için... Maşallah onuda seneye mi vereceksin anaokuluna? Benim kız 2015 Ekim doğumlu 2 yıl üst üste gidecek anaokuluna... Evde durmak istemiyor çok sıkılıyor diye başlasın dedim...
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 17 Aralık 2011 29.255 37.329 798 5 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.442 _CaNanSu_ .!.: A.selam canım Tatilde misiniz? Okul başlamıyor mu sizde? Genişletmek için tıkla... Bizim okullar 15 eylulde canim kukrim27 .!.: Kafanı dinle bari biraz sende kuzum Genişletmek için tıkla... Oyle yapiyorum valla canim Demin uykum vardi arabada simdi cin gibiyim
_CaNanSu_ .!.: A.selam canım Tatilde misiniz? Okul başlamıyor mu sizde? Genişletmek için tıkla... Bizim okullar 15 eylulde canim kukrim27 .!.: Kafanı dinle bari biraz sende kuzum Genişletmek için tıkla... Oyle yapiyorum valla canim Demin uykum vardi arabada simdi cin gibiyim
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 5 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.443 _CaNanSu_ .!.: Tam gün Canım... Tam gün daha güzel bence 1 saat öğle molası da var... Senin işin zor... Baya hareketli bir dönem olacak senin için... Maşallah onuda seneye mi vereceksin anaokuluna? Benim kız 2015 Ekim doğumlu 2 yıl üst üste gidecek anaokuluna... Evde durmak istemiyor çok sıkılıyor diye başlasın dedim... Genişletmek için tıkla... Seneye alirlarsa vereceğim canım sen küçüğü özele mi verdin arkadaşın 2015 agistos doğumlu devlet kabul etmedi özele yazdırdı bugün
_CaNanSu_ .!.: Tam gün Canım... Tam gün daha güzel bence 1 saat öğle molası da var... Senin işin zor... Baya hareketli bir dönem olacak senin için... Maşallah onuda seneye mi vereceksin anaokuluna? Benim kız 2015 Ekim doğumlu 2 yıl üst üste gidecek anaokuluna... Evde durmak istemiyor çok sıkılıyor diye başlasın dedim... Genişletmek için tıkla... Seneye alirlarsa vereceğim canım sen küçüğü özele mi verdin arkadaşın 2015 agistos doğumlu devlet kabul etmedi özele yazdırdı bugün
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 5 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.444 BirTutamMutluluk20 .!.: Bizim okullar 15 eylulde canim Oyle yapiyorum valla canim Demin uykum vardi arabada simdi cin gibiyim Genişletmek için tıkla... Coxuklar uyuyunca rahatladın herhlde
BirTutamMutluluk20 .!.: Bizim okullar 15 eylulde canim Oyle yapiyorum valla canim Demin uykum vardi arabada simdi cin gibiyim Genişletmek için tıkla... Coxuklar uyuyunca rahatladın herhlde
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 5 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.445 kukrim27 .!.: Seneye alirlarsa vereceğim canım sen küçüğü özele mi verdin arkadaşın 2015 agistos doğumlu devlet kabul etmedi özele yazdırdı bugün Genişletmek için tıkla... Valla biz küçük yerde yaşıyoruz Bir tane anaokulu var zaten topu topu Ay olarak uygun,başlayabilir dediler... Özel okul görünümlü devlet okulu bizimki
kukrim27 .!.: Seneye alirlarsa vereceğim canım sen küçüğü özele mi verdin arkadaşın 2015 agistos doğumlu devlet kabul etmedi özele yazdırdı bugün Genişletmek için tıkla... Valla biz küçük yerde yaşıyoruz Bir tane anaokulu var zaten topu topu Ay olarak uygun,başlayabilir dediler... Özel okul görünümlü devlet okulu bizimki
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 5 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.446 _CaNanSu_ .!.: Valla biz küçük yerde yaşıyoruz Bir tane anaokulu var zaten topu topu Ay olarak uygun,başlayabilir dediler... Özel okul görünümlü devlet okulu bizimki Genişletmek için tıkla... İyi bari almışlar bizimde öyle devlet ama özel gibi bakalım hepsi için hayırlı olsun inşallah
_CaNanSu_ .!.: Valla biz küçük yerde yaşıyoruz Bir tane anaokulu var zaten topu topu Ay olarak uygun,başlayabilir dediler... Özel okul görünümlü devlet okulu bizimki Genişletmek için tıkla... İyi bari almışlar bizimde öyle devlet ama özel gibi bakalım hepsi için hayırlı olsun inşallah
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 5 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.447 kukrim27 .!.: İyi bari almışlar ☺bizimde öyle devlet ama özel gibi bakalım hepsi için hayırlı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Amin Canım Parlak gelecekleri olsun inşallah yavrularımızın
kukrim27 .!.: İyi bari almışlar ☺bizimde öyle devlet ama özel gibi bakalım hepsi için hayırlı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Amin Canım Parlak gelecekleri olsun inşallah yavrularımızın
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 5 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.448 kukrim27 .!.: İyi bari almışlar ☺bizimde öyle devlet ama özel gibi bakalım hepsi için hayırlı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Orti nasılsın
kukrim27 .!.: İyi bari almışlar ☺bizimde öyle devlet ama özel gibi bakalım hepsi için hayırlı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Orti nasılsın
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 6 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.449 -Nana- .!.: Orti nasılsın Genişletmek için tıkla... Çok şükür iyiyim orti işleri hafifledim biraz artık.bugunluk yeter yarın devam edeceğim inşallah sen nasılsın
-Nana- .!.: Orti nasılsın Genişletmek için tıkla... Çok şükür iyiyim orti işleri hafifledim biraz artık.bugunluk yeter yarın devam edeceğim inşallah sen nasılsın
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 6 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.450 kukrim27 .!.: Çok şükür iyiyim orti işleri hafifledim biraz artık.bugunluk yeter yarın devam edeceğim inşallah sen nasılsın Genişletmek için tıkla... Tez zamanda biter inşAllah temizlik işlerinde, bende iyiyim kanıtın tekrarını izliyordum o da bitiyor
kukrim27 .!.: Çok şükür iyiyim orti işleri hafifledim biraz artık.bugunluk yeter yarın devam edeceğim inşallah sen nasılsın Genişletmek için tıkla... Tez zamanda biter inşAllah temizlik işlerinde, bende iyiyim kanıtın tekrarını izliyordum o da bitiyor
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 6 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.451 -Nana- .!.: Tez zamanda biter inşAllah temizlik işlerinde, bende iyiyim kanıtın tekrarını izliyordum o da bitiyor Genişletmek için tıkla... Sağol kuzum Evet bende izliyorum
-Nana- .!.: Tez zamanda biter inşAllah temizlik işlerinde, bende iyiyim kanıtın tekrarını izliyordum o da bitiyor Genişletmek için tıkla... Sağol kuzum Evet bende izliyorum
retro_hippo 🏅🏅 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 12 Nisan 2018 9.937 37.180 498 6 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.452 Nevreste .!.: retro_hippo nerelerdesin Genişletmek için tıkla... Cnm memlekete geldim kardeşimi evlendiriyoruz inş.. dün kına vardı pazarda inş düğün var o yüzden yoğunuz.. az kaldı dönücem inş
Nevreste .!.: retro_hippo nerelerdesin Genişletmek için tıkla... Cnm memlekete geldim kardeşimi evlendiriyoruz inş.. dün kına vardı pazarda inş düğün var o yüzden yoğunuz.. az kaldı dönücem inş
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.900 607.526 1.098 43 Malatya 6 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.453 hippocan .!.: Cnm memlekete geldim kardeşimi evlendiriyoruz inş.. dün kına vardı pazarda inş düğün var o yüzden yoğunuz.. az kaldı dönücem inş Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun canım
hippocan .!.: Cnm memlekete geldim kardeşimi evlendiriyoruz inş.. dün kına vardı pazarda inş düğün var o yüzden yoğunuz.. az kaldı dönücem inş Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun canım
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.969 300.172 698 6 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.454 Nevreste .!.: Canfeb diyete devam mı Genişletmek için tıkla... Spora yazilicam galiba dünkü buluştuğumuz arkadaş sayesinde
Nevreste .!.: Canfeb diyete devam mı Genişletmek için tıkla... Spora yazilicam galiba dünkü buluştuğumuz arkadaş sayesinde
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.969 300.172 698 6 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.455 BirTutamMutluluk20 .!.: Bacilar Rizeden iyi aksamlar Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. kanka oglanlar cok fena herkes halime aciyo Genişletmek için tıkla... Dikkat et çayların arasında kaybolmasinlar Keçi gibi tırmanır şimdi onlar gördüğü yere Allah kolaylık versin :))
BirTutamMutluluk20 .!.: Bacilar Rizeden iyi aksamlar Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. kanka oglanlar cok fena herkes halime aciyo Genişletmek için tıkla... Dikkat et çayların arasında kaybolmasinlar Keçi gibi tırmanır şimdi onlar gördüğü yere Allah kolaylık versin :))
gurtmingotam 🥇 Pro Üye Yemek Yarışması 28 Mayıs 2015 7.519 27.772 548 6 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.456 Günaydın
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.379 294.783 698 6 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.457 Hayırlı Cumalar
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.379 294.783 698 6 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.458 gurtmingotam .!.: Günaydın ☀ Genişletmek için tıkla... Günaydın canım:)
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 6 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.459 Nevreste .!.: Canfeb diyete devam mı Genişletmek için tıkla... Dün iyi gittim bu sabah kahvaltıda da bozmadım geçen hafta 66.6 idim bu sabah 67.1
Nevreste .!.: Canfeb diyete devam mı Genişletmek için tıkla... Dün iyi gittim bu sabah kahvaltıda da bozmadım geçen hafta 66.6 idim bu sabah 67.1
retro_hippo 🏅🏅 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 12 Nisan 2018 9.937 37.180 498 6 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.460 Nevreste .!.: Hayırlı olsun canım Genişletmek için tıkla... Çok saol cnm benim