- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
Soku attim durum yaptmAma sen söylemedin
Sonra kosa kosa sana geleckym
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soku attim durum yaptmAma sen söylemedin
ikimiz içinAynı ben
Aynen canım çok haklısınNevreste görüyorsun nevos ben herşeyimi ilk sana söylüyorum kimse benim gibi değil kıymetimi bil
Ahhahahaha hemen kendinr pay picNevreste görüyorsun nevos ben herşeyimi ilk sana söylüyorum kimse benim gibi değil kıymetimi bil
Hiç te bilem doğruyu söylüyorum yalansa yalan desinAhhahahaha hemen kendinr pay pic
Aynen canım çok haklısın
İyi tatiller balımmmİyi aksamlar bacilarGurcistandan selamlar daha yeni yerlestik oglanlar tepemde
Yalan yalan yalanHiç te bilem doğruyu söylüyorum yalansa yalan desin
Nayır nayir nolamazYalan yalan yalan
Bana bunu yapmayacaktin nalcak hahahahahahahhaNayır nayir nolamaz
Özel bir sebebi vardı ondan dolayı çok yoğundu ve gelemeyeceğini bildirdi.Benim pandakankam vardı hiç ses çıkmıyor kötü birşey yoktur inşAllah Smile Forever
Aynen ya çok pahalı:)Herşey çok pahalı 2 çocuk yeter 3 fazla masraf oluyor
Bende çok yerdim lisede sıra arkadaşım piknik bisküvi ile doyardi (kakaolu)Beni bu yüzden genelde sevmezler senin yediklerini biz yesek ne olur acaba derler
Bizde alacağız gezmekten fırsat olmadı büyüğe alacağız o ortaokul artıkAynen ya çok pahalı:)
Yarın forma falan alacağız bakalım bizi neler bekliyor:)
Bizde kızlara alacağız.Oğluma geçen yıl yeni almıştım.Başka yedekleri de var.Yeter gibi görünüyor.Pantolon alırım onu yırtıyor:)Bizde alacağız gezmekten fırsat olmadı büyüğe alacağız o ortaokul artık
Büyükten kalan ilkokul formasini küçük giyecek garibim hiç doğru dürüst yeni giyemedi en yeni formasını okulda çamaşır suyu dokmus temizlik yapan kadın yıkamadan bırakmış olduğu gibi giyemedi sonra üst kısmını