- 22 Temmuz 2017
- 44.537
- 132.087
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki öyle işte. Gece nöbete gidiyorum diye pek ilgilenemiyor. Gündüz evde yatıyor, gece nöbete gidiyor
Bide ufaklık ateşlendi. Bugün 2 aylık karma aşısı vardı. Yan etki yaptı sanırım
Ooo yasminimmm hoş geldin
Hoş buldum canım benimHoşgeldin Canım
Hoş buldum canım, şükür iyiyim. Sen nasılsınOoo yasminimmm hoş geldin
Nasılsın bakalım
Aynen öyle, evin bütün işini yapmayı kabul eder, bebek bakamazÇok zor çok...
Gerçi evde olduklarında da pek yardımları olamıyor...
Bebek ağladı mı hemen al seni istiyor diyorlar
Geçmiş olsun canım...
Evet aşının etkisi...
Fitil bulundur evde her zaman...
Hoş buldum canım benim
Bende iyiyim, bildigin gibi çalışma hayatın nasıl gidiyorHoş buldum canım, şükür iyiyim. Sen nasılsın
Hahahaha cok mantikli ev esyasina as ereyimBu sefer bahanen var
Tadını çıkar...
Canın ev eşyaları çeksin
Aynen öyle, evin bütün işini yapmayı kabul eder, bebek bakamaz
Fitil verdim zaten ama, bi fayda etmedi gibi
Hahahaha cok mantikli ev esyasina as ereyim
38.1 di en son 18.30 da verdim 1 fitilin çeyreği kadar dedi doktorKaça yükseliyor?
Hamd olsun canım, işten geldim accuk uyudum. Herifi işe yolladım. Yatağıma yol almadan bakayım dedim. Sizi görünce, bir görüneyim dedimBunluk halim yok şu sıralar
Ne var ne yok nasılsın canım
38.1 di en son 18.30 da verdim 1 fitilin çeyreği kadar dedi doktor
Bol mesaili, bol koşturmalı ve aşırı yorucuBende iyiyim, bildigin gibi çalışma hayatın nasıl gidiyor
Bilecik iyi gelmedi bence. Nerde Konya'nın koyunları hindileri. Onları özlüyor herhaldeHamd olsun canım, işten geldim accuk uyudum. Herifi işe yolladım. Yatağıma yol almadan bakayım dedim. Sizi görünce, bir görüneyim dedim
Sende her zaman bunluk hâl olmalı, şaşırtıyorsun beni
Hamd olsun canım, işten geldim accuk uyudum. Herifi işe yolladım. Yatağıma yol almadan bakayım dedim. Sizi görünce, bir görüneyim dedim
Sende her zaman bunluk hâl olmalı, şaşırtıyorsun beni
Bilecik iyi gelmedi bence. Nerde Konya'nın koyunları hindileri. Onları özlüyor herhalde
Yazık enişteyeBilecik iyi gelmedi bence. Nerde Konya'nın koyunları hindileri. Onları özlüyor herhalde