yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.537 132.087 598 4 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.221 Pişt
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 4 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.222 -cantanem- .!.: Benim ki öyle işte. Gece nöbete gidiyorum diye pek ilgilenemiyor. Gündüz evde yatıyor, gece nöbete gidiyor Bide ufaklık ateşlendi. Bugün 2 aylık karma aşısı vardı. Yan etki yaptı sanırım Genişletmek için tıkla... Çok zor çok... Gerçi evde olduklarında da pek yardımları olamıyor... Bebek ağladı mı hemen al seni istiyor diyorlar Geçmiş olsun canım... Evet aşının etkisi... Fitil bulundur evde her zaman...
-cantanem- .!.: Benim ki öyle işte. Gece nöbete gidiyorum diye pek ilgilenemiyor. Gündüz evde yatıyor, gece nöbete gidiyor Bide ufaklık ateşlendi. Bugün 2 aylık karma aşısı vardı. Yan etki yaptı sanırım Genişletmek için tıkla... Çok zor çok... Gerçi evde olduklarında da pek yardımları olamıyor... Bebek ağladı mı hemen al seni istiyor diyorlar Geçmiş olsun canım... Evet aşının etkisi... Fitil bulundur evde her zaman...
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 4 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.223 yasminsay .!.: Pişt Genişletmek için tıkla... Hoşgeldin Canım
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.052 151.532 898 4 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.224 yasminsay .!.: Pişt Genişletmek için tıkla... Ooo yasminimmm hoş geldin Nasılsın bakalım
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.537 132.087 598 4 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.225 _CaNanSu_ .!.: Hoşgeldin Canım Genişletmek için tıkla... Hoş buldum canım benim
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.537 132.087 598 4 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.226 -cantanem- .!.: Ooo yasminimmm hoş geldin Nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla... Hoş buldum canım, şükür iyiyim. Sen nasılsın
-cantanem- .!.: Ooo yasminimmm hoş geldin Nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla... Hoş buldum canım, şükür iyiyim. Sen nasılsın
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.052 151.532 898 4 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.227 _CaNanSu_ .!.: Çok zor çok... Gerçi evde olduklarında da pek yardımları olamıyor... Bebek ağladı mı hemen al seni istiyor diyorlar Geçmiş olsun canım... Evet aşının etkisi... Fitil bulundur evde her zaman... Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, evin bütün işini yapmayı kabul eder, bebek bakamaz Fitil verdim zaten ama, bi fayda etmedi gibi
_CaNanSu_ .!.: Çok zor çok... Gerçi evde olduklarında da pek yardımları olamıyor... Bebek ağladı mı hemen al seni istiyor diyorlar Geçmiş olsun canım... Evet aşının etkisi... Fitil bulundur evde her zaman... Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, evin bütün işini yapmayı kabul eder, bebek bakamaz Fitil verdim zaten ama, bi fayda etmedi gibi
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 4 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.228 yasminsay .!.: Hoş buldum canım benim Genişletmek için tıkla... Bunluk halim yok şu sıralar Ne var ne yok nasılsın canım
yasminsay .!.: Hoş buldum canım benim Genişletmek için tıkla... Bunluk halim yok şu sıralar Ne var ne yok nasılsın canım
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.052 151.532 898 4 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.229 yasminsay .!.: Hoş buldum canım, şükür iyiyim. Sen nasılsın Genişletmek için tıkla... Bende iyiyim, bildigin gibi çalışma hayatın nasıl gidiyor
yasminsay .!.: Hoş buldum canım, şükür iyiyim. Sen nasılsın Genişletmek için tıkla... Bende iyiyim, bildigin gibi çalışma hayatın nasıl gidiyor
ByNkoaLa Nirvana Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2018 19.803 89.751 518 4 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.230 _CaNanSu_ .!.: Bu sefer bahanen var Tadını çıkar... Canın ev eşyaları çeksin Genişletmek için tıkla... Hahahaha cok mantikli ev esyasina as ereyim
_CaNanSu_ .!.: Bu sefer bahanen var Tadını çıkar... Canın ev eşyaları çeksin Genişletmek için tıkla... Hahahaha cok mantikli ev esyasina as ereyim
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 4 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.231 -cantanem- .!.: Aynen öyle, evin bütün işini yapmayı kabul eder, bebek bakamaz Fitil verdim zaten ama, bi fayda etmedi gibi Genişletmek için tıkla... Kaça yükseliyor?
-cantanem- .!.: Aynen öyle, evin bütün işini yapmayı kabul eder, bebek bakamaz Fitil verdim zaten ama, bi fayda etmedi gibi Genişletmek için tıkla... Kaça yükseliyor?
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 4 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.232 RosSsS .!.: Hahahaha cok mantikli ev esyasina as ereyim Genişletmek için tıkla...
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.052 151.532 898 4 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.233 _CaNanSu_ .!.: Kaça yükseliyor? Genişletmek için tıkla... 38.1 di en son 18.30 da verdim 1 fitilin çeyreği kadar dedi doktor
_CaNanSu_ .!.: Kaça yükseliyor? Genişletmek için tıkla... 38.1 di en son 18.30 da verdim 1 fitilin çeyreği kadar dedi doktor
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.537 132.087 598 4 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.234 _CaNanSu_ .!.: Bunluk halim yok şu sıralar Ne var ne yok nasılsın canım Genişletmek için tıkla... Hamd olsun canım, işten geldim accuk uyudum. Herifi işe yolladım. Yatağıma yol almadan bakayım dedim. Sizi görünce, bir görüneyim dedim Sende her zaman bunluk hâl olmalı, şaşırtıyorsun beni
_CaNanSu_ .!.: Bunluk halim yok şu sıralar Ne var ne yok nasılsın canım Genişletmek için tıkla... Hamd olsun canım, işten geldim accuk uyudum. Herifi işe yolladım. Yatağıma yol almadan bakayım dedim. Sizi görünce, bir görüneyim dedim Sende her zaman bunluk hâl olmalı, şaşırtıyorsun beni
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 4 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.235 -cantanem- .!.: 38.1 di en son 18.30 da verdim 1 fitilin çeyreği kadar dedi doktor Genişletmek için tıkla... 5 saate bir verilebilir fitil... Aman dikkat bu gece... Gözlerini kapatmadan uyu
-cantanem- .!.: 38.1 di en son 18.30 da verdim 1 fitilin çeyreği kadar dedi doktor Genişletmek için tıkla... 5 saate bir verilebilir fitil... Aman dikkat bu gece... Gözlerini kapatmadan uyu
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.537 132.087 598 4 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.236 -cantanem- .!.: Bende iyiyim, bildigin gibi çalışma hayatın nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla... Bol mesaili, bol koşturmalı ve aşırı yorucu Minnak şehzade nasıl kuzum, sen nasılsın? Abisi alıştı mı kardeşine? Büyükler gitti mi? Ne çok soru birikmiş
-cantanem- .!.: Bende iyiyim, bildigin gibi çalışma hayatın nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla... Bol mesaili, bol koşturmalı ve aşırı yorucu Minnak şehzade nasıl kuzum, sen nasılsın? Abisi alıştı mı kardeşine? Büyükler gitti mi? Ne çok soru birikmiş
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.052 151.532 898 4 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.237 yasminsay .!.: Hamd olsun canım, işten geldim accuk uyudum. Herifi işe yolladım. Yatağıma yol almadan bakayım dedim. Sizi görünce, bir görüneyim dedim Sende her zaman bunluk hâl olmalı, şaşırtıyorsun beni Genişletmek için tıkla... Bilecik iyi gelmedi bence. Nerde Konya'nın koyunları hindileri. Onları özlüyor herhalde
yasminsay .!.: Hamd olsun canım, işten geldim accuk uyudum. Herifi işe yolladım. Yatağıma yol almadan bakayım dedim. Sizi görünce, bir görüneyim dedim Sende her zaman bunluk hâl olmalı, şaşırtıyorsun beni Genişletmek için tıkla... Bilecik iyi gelmedi bence. Nerde Konya'nın koyunları hindileri. Onları özlüyor herhalde
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 4 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.238 yasminsay .!.: Hamd olsun canım, işten geldim accuk uyudum. Herifi işe yolladım. Yatağıma yol almadan bakayım dedim. Sizi görünce, bir görüneyim dedim Sende her zaman bunluk hâl olmalı, şaşırtıyorsun beni Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsın Canım Gözlerim arıyor seni Çaptan düştüm Sende yoksun ne yapayım
yasminsay .!.: Hamd olsun canım, işten geldim accuk uyudum. Herifi işe yolladım. Yatağıma yol almadan bakayım dedim. Sizi görünce, bir görüneyim dedim Sende her zaman bunluk hâl olmalı, şaşırtıyorsun beni Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsın Canım Gözlerim arıyor seni Çaptan düştüm Sende yoksun ne yapayım
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 4 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.239 -cantanem- .!.: Bilecik iyi gelmedi bence. Nerde Konya'nın koyunları hindileri. Onları özlüyor herhalde Genişletmek için tıkla... Demek ki ilham kaynağımdı onlar benim
-cantanem- .!.: Bilecik iyi gelmedi bence. Nerde Konya'nın koyunları hindileri. Onları özlüyor herhalde Genişletmek için tıkla... Demek ki ilham kaynağımdı onlar benim
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.537 132.087 598 4 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.240 -cantanem- .!.: Bilecik iyi gelmedi bence. Nerde Konya'nın koyunları hindileri. Onları özlüyor herhalde Genişletmek için tıkla... Yazık enişteye
-cantanem- .!.: Bilecik iyi gelmedi bence. Nerde Konya'nın koyunları hindileri. Onları özlüyor herhalde Genişletmek için tıkla... Yazık enişteye