KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.882 154.564 598 3 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #881 deynepnaz .!.: Ciğeri sevmeyen de var ,çiçeğe gelince kaktüs de bir çiçek,ççek ama hangi çiçek Genişletmek için tıkla... Bak bak gelir gelmez neler yapiyor Küstüm oynamıyorum
deynepnaz .!.: Ciğeri sevmeyen de var ,çiçeğe gelince kaktüs de bir çiçek,ççek ama hangi çiçek Genişletmek için tıkla... Bak bak gelir gelmez neler yapiyor Küstüm oynamıyorum
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.342 294.721 698 3 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #882 -Nana- .!.: Mışıl mışıl uyumuşum hiç duymadim Patlıcan candır gerisi heyecan Bizde patlıcanı közler her salataya koyariz hemen hemen Nana kimki zaten Genişletmek için tıkla... İyi ki duymamışsın,saat 7 bile yoktu uyandım,zombi gibiyim
-Nana- .!.: Mışıl mışıl uyumuşum hiç duymadim Patlıcan candır gerisi heyecan Bizde patlıcanı közler her salataya koyariz hemen hemen Nana kimki zaten Genişletmek için tıkla... İyi ki duymamışsın,saat 7 bile yoktu uyandım,zombi gibiyim
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.342 294.721 698 3 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #883 pinkpantera .!.: Tsk kuzucum Genişletmek için tıkla...
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.882 154.564 598 3 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #884 Keşke önceden su temizlik işçileri mi ne yarışması var ya ona basvirsaydim temizlenecek ev var hazır darmadagin kir pas icinde
Keşke önceden su temizlik işçileri mi ne yarışması var ya ona basvirsaydim temizlenecek ev var hazır darmadagin kir pas icinde
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.511 212.967 1.423 60 3 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #885 Selam hanımlar ankaradayım annem hastanede yatıyor.Aynı sorunlar devam ediyor yine bakalım inşallah toparlar.Tuz seviyesi yine düşmüş.
Selam hanımlar ankaradayım annem hastanede yatıyor.Aynı sorunlar devam ediyor yine bakalım inşallah toparlar.Tuz seviyesi yine düşmüş.
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.882 154.564 598 3 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #886 HanimKelesimiGetir .!.: Selam hanımlar ankaradayım annem hastanede yatıyor.Aynı sorunlar devam ediyor yine bakalım inşallah toparlar.Tuz seviyesi yine düşmüş. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun ablacim insallah kısa sürede duzelir şifa diliyorum
HanimKelesimiGetir .!.: Selam hanımlar ankaradayım annem hastanede yatıyor.Aynı sorunlar devam ediyor yine bakalım inşallah toparlar.Tuz seviyesi yine düşmüş. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun ablacim insallah kısa sürede duzelir şifa diliyorum
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 3 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #887 Blue_Perii .!.: Aynen şimdi ordan N Nana çıkıp demesin ben kimimki diye oyuzden hepimiz güzeliz hepimize gelsin Güzelsin Güzeliz Güzeller Genişletmek için tıkla... Nana hep mız mız, hep şikâyetçi Nana kimki sevmeyin nana ýi Şaka şaka sevin beni
Blue_Perii .!.: Aynen şimdi ordan N Nana çıkıp demesin ben kimimki diye oyuzden hepimiz güzeliz hepimize gelsin Güzelsin Güzeliz Güzeller Genişletmek için tıkla... Nana hep mız mız, hep şikâyetçi Nana kimki sevmeyin nana ýi Şaka şaka sevin beni
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 3 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #888 Jenna16 .!.: İyi ki duymamışsın,saat 7 bile yoktu uyandım,zombi gibiyim Genişletmek için tıkla... Ablamda aynısını dedi, korkmuş eşi işe gidince yatamamış bir daha
Jenna16 .!.: İyi ki duymamışsın,saat 7 bile yoktu uyandım,zombi gibiyim Genişletmek için tıkla... Ablamda aynısını dedi, korkmuş eşi işe gidince yatamamış bir daha
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 3 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #889 HanimKelesimiGetir .!.: Selam hanımlar ankaradayım annem hastanede yatıyor.Aynı sorunlar devam ediyor yine bakalım inşallah toparlar.Tuz seviyesi yine düşmüş. Genişletmek için tıkla... Allah şifa versin hanım ablam, tuz seviyesi ne demek pek bilmiyorum
HanimKelesimiGetir .!.: Selam hanımlar ankaradayım annem hastanede yatıyor.Aynı sorunlar devam ediyor yine bakalım inşallah toparlar.Tuz seviyesi yine düşmüş. Genişletmek için tıkla... Allah şifa versin hanım ablam, tuz seviyesi ne demek pek bilmiyorum
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.511 212.967 1.423 60 3 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #890 kukrim27 .!.: Çok geçmiş olsun ablacim insallah kısa sürede duzelir şifa diliyorum Genişletmek için tıkla... Çok sağol canımcım inşallah toparlar bir an önce. -Nana- .!.: Allah şifa versin hanım ablam, tuz seviyesi ne demek pek bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Sağol lunyacım tansiyon hastası zaten hani tussuz yemek ye derler ya öylebişi işte. Tuz düşünce halsizlik yorgunluk oluyor bir taraftanda serumla dengeliyorlar tuzu.
kukrim27 .!.: Çok geçmiş olsun ablacim insallah kısa sürede duzelir şifa diliyorum Genişletmek için tıkla... Çok sağol canımcım inşallah toparlar bir an önce. -Nana- .!.: Allah şifa versin hanım ablam, tuz seviyesi ne demek pek bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Sağol lunyacım tansiyon hastası zaten hani tussuz yemek ye derler ya öylebişi işte. Tuz düşünce halsizlik yorgunluk oluyor bir taraftanda serumla dengeliyorlar tuzu.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.966 299.919 698 3 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #891 Nevreste .!.: Özelden yolladı Genişletmek için tıkla... Minik Kimki zaten Hanfendiye bir tek TC kim noyu vermedim ben KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye.
Nevreste .!.: Özelden yolladı Genişletmek için tıkla... Minik Kimki zaten Hanfendiye bir tek TC kim noyu vermedim ben KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye.
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 3 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #892 Minik meleklerim .!.: Minik Kimki zaten Hanfendiye bir tek TC kim noyu vermedim ben KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. Genişletmek için tıkla... Ya sen nana değil başkalarına değer ver sonra minik kimki de, ben olsam şimdiye tc noyu bile vermiştim
Minik meleklerim .!.: Minik Kimki zaten Hanfendiye bir tek TC kim noyu vermedim ben KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. Genişletmek için tıkla... Ya sen nana değil başkalarına değer ver sonra minik kimki de, ben olsam şimdiye tc noyu bile vermiştim
pinkpantera Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Nisan 2019 1.550 4.136 83 3 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #893 HanimKelesimiGetir .!.: Selam hanımlar ankaradayım annem hastanede yatıyor.Aynı sorunlar devam ediyor yine bakalım inşallah toparlar.Tuz seviyesi yine düşmüş. Genişletmek için tıkla... Canim allah sifaler versin tez kalksin ayaga
HanimKelesimiGetir .!.: Selam hanımlar ankaradayım annem hastanede yatıyor.Aynı sorunlar devam ediyor yine bakalım inşallah toparlar.Tuz seviyesi yine düşmüş. Genişletmek için tıkla... Canim allah sifaler versin tez kalksin ayaga
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.511 212.967 1.423 60 3 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #894 pinkpantera .!.: Canim allah sifaler versin tez kalksin ayaga Genişletmek için tıkla... Amin inşallah teşekkürler.
pinkpantera .!.: Canim allah sifaler versin tez kalksin ayaga Genişletmek için tıkla... Amin inşallah teşekkürler.
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 3 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #895 Nevreste .!.: Bana tarif bırakmadınız ondan size yok Genişletmek için tıkla... Bulursun sen kaç tarif verdin bakiyim
Nevreste .!.: Bana tarif bırakmadınız ondan size yok Genişletmek için tıkla... Bulursun sen kaç tarif verdin bakiyim
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 3 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #896 HanimKelesimiGetir .!.: Selam hanımlar ankaradayım annem hastanede yatıyor.Aynı sorunlar devam ediyor yine bakalım inşallah toparlar.Tuz seviyesi yine düşmüş. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun abla
HanimKelesimiGetir .!.: Selam hanımlar ankaradayım annem hastanede yatıyor.Aynı sorunlar devam ediyor yine bakalım inşallah toparlar.Tuz seviyesi yine düşmüş. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun abla
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.857 607.409 1.098 43 Malatya 3 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #897 Canfeb .!.: Bulursun sen kaç tarif verdin bakiyim Genişletmek için tıkla... 23 olabilir
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 3 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #898 Nevreste .!.: 23 olabilir Genişletmek için tıkla... Yoldan geçeni yarışmaya cevirirsen tarifsiz kalırsın işte
Nevreste .!.: 23 olabilir Genişletmek için tıkla... Yoldan geçeni yarışmaya cevirirsen tarifsiz kalırsın işte
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 3 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #899 Kağıt kebabı Şehzade kebabı sultan kebabı orman kebabı verdinmi bunları
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.882 154.564 598 3 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #900 Minik meleklerim .!.: Minik Kimki zaten Hanfendiye bir tek TC kim noyu vermedim ben KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. Genişletmek için tıkla... Hahahaa alemsin ya doğru söylüyorsun
Minik meleklerim .!.: Minik Kimki zaten Hanfendiye bir tek TC kim noyu vermedim ben KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. Genişletmek için tıkla... Hahahaa alemsin ya doğru söylüyorsun