- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tadını bilmeyen oy falan vermez sonuncu olurumımmm ellerine sağlık canım. Eminim enfes olmuştur. Zaten kuyruk yagı olmazsa olmazlardan. Harika bir tat veriyor yemeklere :)
Anlattığın tarif tam senlik, onu yap işte
Çok güzel oluyor canım Bizim buralarda çok varTarifde olan malzemlerden cok guzel bi yimek oldu bilinyor bu trif firinda daha guzel nefis olur bencede malesef bizletde odun firini yok varda cok az oda koylerde herkes kendisi icin yapar firini.
Alakası yok bence. Sen onu öyle bir yaparsın ki, ekrandan tadının ne kadar güzel oldugu anlaşılır. Lezzet akar o dereceTadını bilmeyen oy falan vermez sonuncu olurum
Bakalım nasip canımAlakası yok bence. Sen onu öyle bir yaparsın ki, ekrandan tadının ne kadar güzel oldugu anlaşılır. Lezzet akar o derece
Kuzum yoktun o an ondanMışıl mışıl uyumuşum hiç duymadim
Patlıcan candır gerisi heyecan
Bizde patlıcanı közler her salataya koyariz hemen hemen
Nana kimki zaten
Hoşgeldiniz tatil bitti mi
Bu işler neden hiç bitmiyor
Banane çayımı aldım geldim az mola vereceğim ,ne var ne yok hanımlar
Daha da mı bitmesinHoşgeldiniz tatil bitti mi
Gez gez bitmediDaha da mı bitmesin
Nihayet işe başladı herifim
Ooo hoşgeldiniz sultanimDaha da mı bitmesin
Nihayet işe başladı herifim
Çooooooookkkk özledimGez gez bitmedi
İyi hadi hayırlı olsun
Nasılsın bizi özledin mi
Bende seni çok özledimÇooooooookkkk özledim
Hacı erkekten olur ,hoca olmak ta ne haddime ,buldum yarışmada 1.olsunOoo hoşgeldiniz sultanim
Sizi giren hacı mi olsun hoca mı olsun
En güzelini buldunHacı erkekten olur ,hoca olmak ta ne haddime ,buldum yarışmada 1.olsun
22 olabilirNevreste et yemeğini kaç kişi rezerve etti?
Doğa severler kulübüne üye olanlar yeşil oldu:)Nevreste senin rengin niye değişti?