- 24 Haziran 2015
- 39.882
- 154.564
- 598
Attım kuzumBanada at bi bakayim
kiz nereye attdin dolbin resmini bende bi bakayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Attım kuzumBanada at bi bakayim
kiz nereye attdin dolbin resmini bende bi bakayim
Her türlüsu lezzetli oluyorBen patlıcanı Urfaya gelince daha da sevdim. Fırın yemekleri müthiş
Aynen ama odun fırını ev fırınını tutmuyorHer türlüsu lezzetli oluyor ☺
Aynen fırın yemeği daha lezzetli oluyor.Ben patlıcanı Urfaya gelince daha da sevdim. Fırın yemekleri müthiş
Etli fistikli pay görmüştümOlur neden olmasın
Tarifini söyleme. ŞişşşştttEtli fistikli pay görmüştüm
Nasıl yaptın? Tarifini verir misinAynen fırın yemeği daha lezzetli oluyor.
Annemlerde gecen bakır leğende bir tava yaptım.Fırına götürdük çok beğendiler
Guzelmis canim insallah bende yeni evimde banyoya boylesi yapticamAttım kuzum
Benim en sevdiğim yiyecek patlıcan Ellerine sağlık canım:))Kukrim
@Zipzip-
@Minik meleklerim
N Nana
C A N O
@Blue_Perii
Jenna16
@Kutsal zebra
Nevreste
Nasisinz bakayim guzeller
Patilcan bizdde sevilmiyor diye her patlican bisirdiymde farkli farkli kiyafetler gedriyorum tabbi buyukler aldatamasamda kucukleri aldata biliyorumEki Görüntüle 2303902
Ağzımdan kaçtıTarifini söyleme. Şişşşşttt
Tabi canım onun tadı bir ayrı güzel oluyorAynen ama odun fırını ev fırınını tutmuyor
İnşallah canımGuzelmis canim insallah bende yeni evimde banyoya boylesi yapticam
Canım alta kuşbaşı et, avuç içi kadar çekilmiş kuyruk veya iç yağ, kuru soğan ve sarımsak koyup harmanladım.Nasıl yaptın? Tarifini verir misin
Ellerine saglık canım
Canım alta kuşbaşı et, avuç içi kadar çekilmiş kuyruk veya iç yağ, kuru soğan ve sarımsak koyup harmanladım.
Sonra ayrı bir kapta patlıcan, domates, biber, salça ,tuz ve sıvıyağı koyup harmanladım ve etin üzerine koydum.
Üzerine pişirme kağıdı ve bir tepsi kapatıp gönderdik.
Cidden harika olmuştu.
Biz kalabalıktık ölçü bayağı coktu.
Yağı az olmayacak :)
Tsk kuzucumBenim en sevdiğim yiyecek patlıcan Ellerine sağlık canım:))
Kukrim
@Zipzip-
@Minik meleklerim
N Nana
C A N O
@Blue_Perii
Jenna16
@Kutsal zebra
Nevreste
Nasisinz bakayim guzeller
Patilcan bizdde sevilmiyor diye her patlican bisirdiymde farkli farkli kiyafetler gedriyorum tabbi buyukler aldatamasamda kucukleri aldata biliyorumEki Görüntüle 2303902
Köz kırmızı biberle patlıcan en sevdiğim
Dolabin resmini atmismiydim.sana ben ☺
Bana tarif bırakmadınız ondan size yokBize yok mu
ımmm ellerine sağlık canım. Eminim enfes olmuştur. Zaten kuyruk yagı olmazsa olmazlardan. Harika bir tat veriyor yemeklere :)Canım alta kuşbaşı et, avuç içi kadar çekilmiş kuyruk veya iç yağ, kuru soğan ve sarımsak koyup harmanladım.
Sonra ayrı bir kapta patlıcan, domates, biber, salça ,tuz ve sıvıyağı koyup harmanladım ve etin üzerine koydum.
Cidden harika olmuştu.
Anlattığın tarif tam senlik, onu yap işteBana tarif bırakmadınız ondan size yok
Tarifde olan malzemlerden cok guzel bi yimek oldu bilinyor bu trif firinda daha guzel nefis olur bencede malesef bizletde odun firini yok varda cok az oda koylerde herkes kendisi icin yapar firini.Canım alta kuşbaşı et, avuç içi kadar çekilmiş kuyruk veya iç yağ, kuru soğan ve sarımsak koyup harmanladım.
Cidden harika olmuştu.