- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuklar okula gitti şuan musaitt bence uyumaya
Evet, ben ahtapot yapacağımKategori ne olacak balık mi acep
Konu açılır açılmaz yine ce eee yapayım dedimdi
Kızlar konu açılınca hemen konuya yazmaya beklemeyin direk özele tarife yazın
Yoksa siz konuya yazana kadar tarif kapılır
Ben sağlam rakip değilim ki başkalarını kandır sen benim sayemde oyların çoğalır
Hamura mi saracaksin kolllariniEvet, ben ahtapot yapacağım
Balık deme banaKategori ne olacak balık mi acep
Ben sağlam rakip değilim ki başkalarını kandır sen benim sayemde oyların çoğalır
İyi yaptinKonu açılır açılmaz yine ce eee yapayım dedimdi
Kızlar konu açılınca hemen konuya yazmaya beklemeyin direk özele tarife yazın
Yoksa siz konuya yazana kadar tarif kapılır
Oyum kesin sana ,bayılırım ahtapotaEvet, ben ahtapot yapacağım
Geçen seneki sıralamaya göre giderse kurabiye ..ama bence balık çünkü geçen sene balık kategorisi kaçtı
O iyiy oldugundan değildi bir kerem sevilen tarifler diyeydiNasıl değilsin ki şampiyonluğun var
Balık için çok erken. Havaların biraz daha soguması gerekir. Geçen sene nevoş öyle diyordu :)Geçen seneki sıralamaya göre giderse kurabiye ..ama bence balık çünkü geçen sene balık kategorisi kaçtı
Hımm doğru diyorsun balık olabilirGeçen seneki sıralamaya göre giderse kurabiye ..ama bence balık çünkü geçen sene balık kategorisi kaçtı
Sonra soguu kacirdi amaBalık için çok erken. Havaların biraz daha soguması gerekir. Geçen sene nevoş öyle diyordu :)
Tamam, bir kolunu sana ayırıyorum o zamanOyum kesin sana ,bayılırım ahtapota
Yemek yaptığımız yeter biraz da tatlı hamur işi falan yapalımGeçen seneki sıralamaya göre giderse kurabiye ..ama bence balık çünkü geçen sene balık kategorisi kaçtı