- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Yemek yaptığımız yeter biraz da tatlı hamur işi falan yapalım
Aynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek yaptığımız yeter biraz da tatlı hamur işi falan yapalım
Övünmek gibi olmasın fasulye gardaşım hiç yapılmamıştı yarışmalarda ,ben ilk 1.yaptım onuO iyiy oldugundan değildi bir kerem sevilen tarifler diyeydi
Birde bilinmeyen tarifle sunumla kazanayım
Ben urfadayım, balık yeni geldi daha. Olan var, olmayan varSonra soguu kacirdi ama
Sende daha çok seviyorsun dimi. Benim gibi
Şöyle serbetli olsa hiç hayır dememYemek yaptığımız yeter biraz da tatlı hamur işi falan yapalım
Tamam, sen çayı al gel.
Hamsi 25 TL iidi geçen hafta bu hafta 13 e düştü başkada gormedim pazardaMerak ettim balık bolluğu yok mu yasadiginiz yerde ??
sezon açıldığından beri 10 kere falan yedik biz
Bir kolu benim dişimin kovuğuna yetmezTamam, bir kolunu sana ayırıyorum o zaman
Ahahahaha bizim balik çeşit çeşit buralarda hatta bugün sırf taze balık almak için çarşı işlerini ona göre ayarladıkBen urfadayım, balık yeni geldi daha. Olan var, olmayan var
saol bacim ama benim tebrik nedne kafesde@Canfeb çok çok çok tebrik ederim canım birinciliğini
Son güne kadar heyecanla beklediniz pinkpantera (seni de tebrik ederim)ile.
Canfeb bacım artık sana da yarışmaya katılma diyecekler madalyan var diye
Bilmem, bende yiyemem.Bir kolu benim dişimin kovuğuna yetmez
Iyyyyy tadı nasıl acep,nimete de ıyy denmez de
Olsun balık yemek daha onemliAhahahaha bizim balik çeşit çeşit buralarda hatta bugün sırf taze balık almak için çarşı işlerini ona göre ayarladık
Ama sanirin kategori yi kaciracagin çarşı islerinden dolayı
Anaaaa cidden yokmuş daha ://Hamsi 25 TL iidi geçen hafta bu hafta 13 e düştü başkada gormedim pazarda
O yüzden şanslısınız :)Ahahahaha bizim balik çeşit çeşit buralarda hatta bugün sırf taze balık almak için çarşı işlerini ona göre ayarladık
Ama sanirin kategori yi kaciracagin çarşı islerinden dolayı
şlaaakkk biliyorum neden böyle dediginiOlsun balık yemek daha onemli
Seni mapus damına aldımsaol bacim ama benim tebrik nedne kafesde
Gunadyin canımın içinGünaydın:)