Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hediyeleri burdan görebilirsinpastaların kazanan kısımlarını nerden görüyoz ben onu bulamadım hediyeleri felan
Bana herşeyin batıyor demiş olabilir şair bu pastadaEllerine sağlık canım, kirpi şekil
Aynen kalp falan olsa iyiydi, kirpi ne ifade ediyor
Bende öyleyim
Enişte sevinsin mi üzülsün mü ne etsinBana herşeyin batıyor demiş olabilir şair bu pastada
Günaydın çiçeğim
Aynen orta göbeği ona versinEnişte sevinsin mi üzülsün mü ne etsin
Servis ederken kirpiyi de eşine servis etmesi lazım. Yoksa bi anlamı olmaz
kullanmadı herhalde haber yokNevresimi vardı, acaba ne yaptı @BirTutamMutluluk20
Al kız alNe alacam ya o alsin bana elbise
Günaydın hayırlı sabahlar bu ara ne oluyor bana ya istesem de 8 den fazla uyuyamıyorumHayırlı sabahlar herkese
Dinleniyor vücut demek ki yeterli geliyor 8 e kadar canımGünaydın hayırlı sabahlar bu ara ne oluyor bana ya istesem de 8 den fazla uyuyamıyorum
Hay maşallah ne istekli ustalarmis geç geri bile gelip çalışıyorlarDinleniyor vücut demek ki yeterli geliyor 8 e kadar canım
Ben kapiya uyandim ustalar geldi gece üçe geliyordu yattım
Kız ustalar şimdi geldiHay maşallah ne istekli ustalarmis geç geri bile gelip çalışıyorlar
nasilsin kuzum sende tamir bitdim canimGünaydın çiçeğim
demeki bitmemiş canim ne uzun cektiKız ustalar şimdi geldi
Dün calismadilar ben film falan izledim gece üçte yattım şimdi kalktım demek istedim
Hiç sorma aybalamdemeki bitmemiş canim ne uzun cekti
inşallah çabuk bitse sende rahatliğa kovuşsanHiç sorma aybalam
Bugün biraz hizlandiracaklarmis bakalım insllah
İnsalllah kuzum sağolasininşallah çabuk bitse sende rahatliğa kovuşsan
gunaydin kuzumGünaydınnn
canim benim keratasaat 6 dan7 bucukdan kalkyorİnsalllah kuzum sağolasin
Sen niye erkencisin☺