- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
Galina oyleeee cidden kiyamiyorlarBabalar kiyamiyo oğullarına neden acaba yaşayan bilir acısını heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galina oyleeee cidden kiyamiyorlarBabalar kiyamiyo oğullarına neden acaba yaşayan bilir acısını heralde
Ins gelen olurO zaman işin zor:)Ama akrabalarınız vardır yardıma gelirler:)Bizim kimse yoktu:)
Çok şükür diyeyim canımDaha iyi misin
Televizyon bende izlemem genelde ya cozgi film acik olir ya da kapali olur bazen esimle film acar izlerizIzlemiyorum pek tv siz hayata geçiyorum
Hayırlı gecelerBen gideyimde filmimi açıp beyaz peynir yiyeyim ☺☺
İyi geceler hepinize
İyi daha ne olsun:)Ins gelen olur
Gerci artik anneme yakinim ona emanet ederm
Allah iyilik versin canımÇok şükür diyeyim canım
sağolasın canım eşim portakal bulmuş gelmiş demekki çıkmış suyunu sıkmış limon suyuyla karıştırmış bir koca bardak getirdi içtim.kızıma da bulaştı ateşlendi bugün,doktora götürdük eşimde diyor ki sırf kızım için sıktım bu portakalı haa tekrar bulaştırma çocuğuma diye teşekkür et kızıma diyorYaa yeni demek hamilelikte vucut direnci zayif düstugünden grip olunuyo genelde bnde 9 ayi alerjim oldugumdan grip olarak gecirdim diyebilirim. Rabbim sifa versin c vitamini fln dicemde portakal mandalinada bulunmaz simdi.
Allah razı olsun canom ciğerparemAfiyet şifa olsun :)
bizde bu ay düşünüyoruz yaptırmayı. Büyük oglumu 8 aylıkken yaptırmıştık. Geç bile kalmışız diyebilirim
Allah askerliğini evlendiği günleri de göstersin
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım benim aman dikkat etsağolasın canım eşim portakal bulmuş gelmiş demekki çıkmış suyunu sıkmış limon suyuyla karıştırmış bir koca bardak getirdi içtim.kızıma da bulaştı ateşlendi bugün,doktora götürdük eşimde diyor ki sırf kızım için sıktım bu portakalı haa tekrar bulaştırma çocuğuma diye teşekkür et kızıma diyor
Allah razı olsun canom ciğerparem
Sağolasın çiçeğeem nevoş annem benim yerim seniGeçmiş olsun canım benim aman dikkat et
Sağolasın çiçeğeem nevoş annem benim yerim seni
Yeşil mandalinalar çıktı galiba bilgin olsunsağolasın canım eşim portakal bulmuş gelmiş demekki çıkmış suyunu sıkmış limon suyuyla karıştırmış bir koca bardak getirdi içtim.kızıma da bulaştı ateşlendi bugün,doktora götürdük eşimde diyor ki sırf kızım için sıktım bu portakalı haa tekrar bulaştırma çocuğuma diye teşekkür et kızıma diyor
Rütbeni sevmedim :/Yeşil mandalinalar çıktı galiba bilgin olsun
Biraz şanssız, biraz üzgün, biraz da mutlu
Sağolasın lunyişim batı da erkenden manavlarda yerini alıyor ama Doğuya biraz geç geliyor galiba.cıktıysa alırım mutlakaYeşil mandalinalar çıktı galiba bilgin olsun
İyi geceler canımiyi geceler
Afiyet şifa olsun cnm esin demeki kızıni bahane edip sana icirmissağolasın canım eşim portakal bulmuş gelmiş demekki çıkmış suyunu sıkmış limon suyuyla karıştırmış bir koca bardak getirdi içtim.kızıma da bulaştı ateşlendi bugün,doktora götürdük eşimde diyor ki sırf kızım için sıktım bu portakalı haa tekrar bulaştırma çocuğuma diye teşekkür et kızıma diyor
nasılsın abla?İyi geceler canım
İyiyim canım sağol sen nasılsınnasılsın abla?