• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Yaa yeni demek hamilelikte vucut direnci zayif düstugünden grip olunuyo genelde bnde 9 ayi alerjim oldugumdan grip olarak gecirdim diyebilirim. Rabbim sifa versin c vitamini fln dicemde portakal mandalinada bulunmaz simdi.🙄
sağolasın canım eşim portakal bulmuş gelmiş demekki çıkmış😁😁 suyunu sıkmış limon suyuyla karıştırmış bir koca bardak getirdi içtim.kızıma da bulaştı ateşlendi bugün,doktora götürdük :( eşimde diyor ki sırf kızım için sıktım bu portakalı haa tekrar bulaştırma çocuğuma diye teşekkür et kızıma diyor😁
Afiyet şifa olsun :)
:110:
bizde bu ay düşünüyoruz yaptırmayı. Büyük oglumu 8 aylıkken yaptırmıştık. Geç bile kalmışız diyebilirim 😂
Allah askerliğini evlendiği günleri de göstersin 💞🙏

Geçmiş olsun canım
Allah razı olsun canom ciğerparem 🙏🏻💐💕😘

sağolasın canım eşim portakal bulmuş gelmiş demekki çıkmış😁😁 suyunu sıkmış limon suyuyla karıştırmış bir koca bardak getirdi içtim.kızıma da bulaştı ateşlendi bugün,doktora götürdük :KK43: eşimde diyor ki sırf kızım için sıktım bu portakalı haa tekrar bulaştırma çocuğuma diye teşekkür et kızıma diyor😁

Geçmiş olsun canım benim aman dikkat et:60:

sağolasın canım eşim portakal bulmuş gelmiş demekki çıkmış😁😁 suyunu sıkmış limon suyuyla karıştırmış bir koca bardak getirdi içtim.kızıma da bulaştı ateşlendi bugün,doktora götürdük :KK43: eşimde diyor ki sırf kızım için sıktım bu portakalı haa tekrar bulaştırma çocuğuma diye teşekkür et kızıma diyor😁

Yeşil mandalinalar çıktı galiba bilgin olsun ;)

Yeşil mandalinalar çıktı galiba bilgin olsun :KK66:
Sağolasın lunyişim batı da erkenden manavlarda yerini alıyor ama Doğuya biraz geç geliyor galiba.cıktıysa alırım mutlaka😘😘

Afiyet şifa olsun cnm esin demeki kızıni bahane edip sana icirmis😁

Back