Amin canım sağolasın öyle inşallah orda bulusucaz .
Çok teşekkür ederim.aminn inşallah.
Sevdiklerimden erken kayıplar verdim evlat ,anne ,baba .
Allahım şimdi banada evlatlarima, eşime diğer sevdiklerimede uzun ömür versin inşallah
Yaşımdan dolayı çoğu arkadaş bu şekilde hissediyor. Napim ben de abla olurum . Beni tanisan cıvıl cıvılimdir aslında. Yaşımın kadını olamadım bir türlü elimde değil.
Amin canım sağolasın öyle inşallah orda bulusucaz .
Çok teşekkür ederim.aminn inşallah.
Sevdiklerimden erken kayıplar verdim evlat ,anne ,baba .
Allahım şimdi banada evlatlarima, eşime diğer sevdiklerimede uzun ömür versin inşallah
Biraz da meslegin gereği sanırsam zamanımızın çoğu gençlerle birlikte geçiyor. Enerjimi onlara borçluyum. Bir diğer etken de burada diyet takımında hep gençlerle muhatap oluyorum . Ruh da buna müsait olunca yerimizde duramıyoruz.
Biraz da meslegin gereği sanırsam zamanımızın çoğu gençlerle birlikte geçiyor. Enerjimi onlara borçluyum. Bir diğer etken de burada diyet takımında hep gençlerle muhatap oluyorum . Ruh da buna müsait olunca yerimizde duramıyoruz.