Seninki daha kolay bir hamilelikte iki çocukBen 10 sn ara ile doğurdum oda bir şey mi
Ama ne hamilelik geçirdim 9 ay hastanelerdeSeninki daha kolay bir hamilelikte iki çocuk
Benimkiler de öyle ikiside kız .inşallah ilerde de öyle iyi anlaşırlarAhh ahhh bana sor bana
Seni iyi anlıyorum inan
Ama şuan çok iyi arkadaşlar cinsiyetten ötürü sanirm
Maşaallah:)Benimkiler de öyle ikiside kız .inşallah ilerde de öyle iyi anlaşırlar
Küçük aynı ben bende ablama.cok çektirdim zamaninda
Ay zor ya ikizAma ne hamilelik geçirdim 9 ay hastanelerde
Benim acil doğum canım mecburen sezeryan oldu:)Ay zor ya ikizSenin sezeryanla mi doğdular KVm normal doğurmuş o zaman birde hiç bir hastane kabul etmemiş ikiz diye zor bulmuşlar hastane
Bir ara muhabbet etmiştik seninle bu konuda. Çocugunla şiir ezberliyordunuz. O zamanlar nickim meryemozcan27 diydi.En sevdiğim derstir
Benim ortanca yedi aylıkken gelmeye kalktı durdurdular bir sancı çekiyorum dayaniyorum ama umursamiyorum kontrole gittim sadece sanki aşağıda çok dedim Dr bir baktı ultrasonda hemen tahliller nst sonra yattım ilaçlar falan Allah tan kesildi.Benim acil doğum canım mecburen sezeryan oldu:)
Benimde oğlumda son ay o tür sıkıntılar yaşadık .Erken olmasın diye ilaçlar falan 38 e kadar bekledik:)Benim ortanca yedi aylıkken gelmeye kalktı durdurdular bir sancı çekiyorum dayaniyorum ama umursamiyorum kontrole gittim sadece sanki aşağıda çok dedim Dr bir baktı ultrasonda hemen tahliller nst sonra yattım ilaçlar falan Allah tan kesildi.
İltihap olmuştu bobreklerim o tetiklemis.
Allah zihin açıklığı versin. 9. Sınıf edebiyat çok zevklidir. Hikaye ünitesine geçince bol hikaye okusun canım. Hem dünya edebiyatından hem Türk edebiyatından. Şu an yanılmıyorsam edebiyat güzel sanatlar ve iletişim konularını işliyorlardirİyi memnunlar:)
Dün kaynak kitap aldık test çözmeye başladılar.Bayağı keyif alıyorlar bakalım:)
Aaa evet evetBir ara muhabbet etmiştik seninle bu konuda. Çocugunla şiir ezberliyordunuz. O zamanlar nickim meryemozcan27 diydi.Antepli misin diye sormuştum sana.
Tamam ablacım teşekkür ederim.Allah zihin açıklığı versin. 9. Sınıf edebiyat çok zevklidir. Hikaye ünitesine geçince bol hikaye okusun canım. Hem dünya edebiyatından hem Türk edebiyatından. Şu an yanılmıyorsam edebiyat güzel sanatlar ve iletişim konularını işliyorlardir
Çok şükür canım.Allah evlatlarımızı bize bizleri onlara bağışlasınBenimde oğlumda son ay o tür sıkıntılar yaşadık .Erken olmasın diye ilaçlar falan 38 e kadar bekledik:)
Çok şükür kazasız belasız doğmuş
Valla içten içe üzülüyordum siz diye hitap ederken. Diğer kızlarla muhabbetin çok hoşuma gidiyordu. Samimi içten buluyordum. Ama şimdi çok mutlu oldum...Tamam ablacım teşekkür ederim.Evet o konudalar:)İletişim konusunda:)
Size abla diyorum sorun yok değil mi
Allah rahmet eylesin canım çok şükür sana bir şey olmamışÇok şükür canım.Allah evlatlarımızı bize bizleri onlara bağışlasın
Benim ilk bebeğimin karnimda kalbi durmuş ölmüş kanama yapmadı içten zehirlemeye baslamis onda da Dr ucu ucuna kurtardik dedi seni .
Oy oy annelik kolay değil.
Çok geçmiş olsun Kukrimcim. Ahirette sefaatçin olur inşallah meleğin. Üzüldüm bayağı sıkıntı yasamişsin.Çok şükür canım.Allah evlatlarımızı bize bizleri onlara bağışlasın
Benim ilk bebeğimin karnimda kalbi durmuş ölmüş kanama yapmadı içten zehirlemeye baslamis onda da Dr ucu ucuna kurtardik dedi seni .
Oy oy annelik kolay değil.
Aynı duygular içindeydim sonunda dayanamadımValla içten içe üzülüyordum siz diye hitap ederken. Diğer kızlarla muhabbetin çok hoşuma gidiyordu. Samimi içten buluyordum. Ama şimdi çok mutlu oldum...
Yaşımdan dolayı çoğu arkadaş bu şekilde hissediyor. Napim ben de abla olurum .Aynı duygular içindeydim sonunda dayanamadım
Amin canım sağolasın öyle inşallah orda bulusucaz .Allah rahmet eylesin canım çok şükür sana bir şey olmamışDemek seni bekleyen bir meleğin var
Çok teşekkür ederim.aminn inşallah.Çok geçmiş olsun Kukrimcim. Ahirette sefaatçin olur inşallah meleğin. Üzüldüm bayağı sıkıntı yasamişsin.
Yok yaşınız ile alakalı değil saygıdan mı desem yani o izlenimi veriyorsunuzYaşımdan dolayı çoğu arkadaş bu şekilde hissediyor. Napim ben de abla olurum .Beni tanisan cıvıl cıvılimdir aslında. Yaşımın kadını olamadım bir türlü elimde değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?