En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Ahh ahhh bana sor bana

Seni iyi anlıyorum inan
Ama şuan çok iyi arkadaşlar cinsiyetten ötürü sanirm
Benimkiler de öyle ikiside kız .inşallah ilerde de öyle iyi anlaşırlar
Küçük aynı ben bende ablama.cok çektirdim zamaninda

Ama ne hamilelik geçirdim 9 ay hastanelerde
Ay zor ya ikiz Senin sezeryanla mi doğdular KVm normal doğurmuş o zaman birde hiç bir hastane kabul etmemiş ikiz diye zor bulmuşlar hastane

Ay zor ya ikiz Senin sezeryanla mi doğdular KVm normal doğurmuş o zaman birde hiç bir hastane kabul etmemiş ikiz diye zor bulmuşlar hastane
Benim acil doğum canım mecburen sezeryan oldu:)

Benim acil doğum canım mecburen sezeryan oldu:)
Benim ortanca yedi aylıkken gelmeye kalktı durdurdular bir sancı çekiyorum dayaniyorum ama umursamiyorum kontrole gittim sadece sanki aşağıda çok dedim Dr bir baktı ultrasonda hemen tahliller nst sonra yattım ilaçlar falan Allah tan kesildi.
İltihap olmuştu bobreklerim o tetiklemis.

Benimde oğlumda son ay o tür sıkıntılar yaşadık .Erken olmasın diye ilaçlar falan 38 e kadar bekledik:)
Çok şükür kazasız belasız doğmuş

İyi memnunlar:)
Dün kaynak kitap aldık test çözmeye başladılar.Bayağı keyif alıyorlar bakalım:)
Allah zihin açıklığı versin. 9. Sınıf edebiyat çok zevklidir. Hikaye ünitesine geçince bol hikaye okusun canım. Hem dünya edebiyatından hem Türk edebiyatından. Şu an yanılmıyorsam edebiyat güzel sanatlar ve iletişim konularını işliyorlardir

Bir ara muhabbet etmiştik seninle bu konuda. Çocugunla şiir ezberliyordunuz. O zamanlar nickim meryemozcan27 diydi. Antepli misin diye sormuştum sana.
Aaa evet evet şiirler başlar yine bizim

Tamam ablacım teşekkür ederim.Evet o konudalar:)İletişim konusunda:)
Size abla diyorum sorun yok değil mi

Benimde oğlumda son ay o tür sıkıntılar yaşadık .Erken olmasın diye ilaçlar falan 38 e kadar bekledik:)
Çok şükür kazasız belasız doğmuş
Çok şükür canım.Allah evlatlarımızı bize bizleri onlara bağışlasın
Benim ilk bebeğimin karnimda kalbi durmuş ölmüş kanama yapmadı içten zehirlemeye baslamis onda da Dr ucu ucuna kurtardik dedi seni .
Oy oy annelik kolay değil.

Tamam ablacım teşekkür ederim.Evet o konudalar:)İletişim konusunda:)
Size abla diyorum sorun yok değil mi
Valla içten içe üzülüyordum siz diye hitap ederken. Diğer kızlarla muhabbetin çok hoşuma gidiyordu. Samimi içten buluyordum. Ama şimdi çok mutlu oldum...

Allah rahmet eylesin canım çok şükür sana bir şey olmamışDemek seni bekleyen bir meleğin var

Çok geçmiş olsun Kukrimcim. Ahirette sefaatçin olur inşallah meleğin. Üzüldüm bayağı sıkıntı yasamişsin.

Valla içten içe üzülüyordum siz diye hitap ederken. Diğer kızlarla muhabbetin çok hoşuma gidiyordu. Samimi içten buluyordum. Ama şimdi çok mutlu oldum...
Aynı duygular içindeydim sonunda dayanamadım

Aynı duygular içindeydim sonunda dayanamadım
Yaşımdan dolayı çoğu arkadaş bu şekilde hissediyor. Napim ben de abla olurum . Beni tanisan cıvıl cıvılimdir aslında. Yaşımın kadını olamadım bir türlü elimde değil.

Allah rahmet eylesin canım çok şükür sana bir şey olmamışDemek seni bekleyen bir meleğin var
Amin canım sağolasın öyle inşallah orda bulusucaz .
Çok geçmiş olsun Kukrimcim. Ahirette sefaatçin olur inşallah meleğin. Üzüldüm bayağı sıkıntı yasamişsin.
Çok teşekkür ederim.aminn inşallah.
Sevdiklerimden erken kayıplar verdim evlat ,anne ,baba .
Allahım şimdi banada evlatlarima, eşime diğer sevdiklerimede uzun ömür versin inşallah

Yaşımdan dolayı çoğu arkadaş bu şekilde hissediyor. Napim ben de abla olurum . Beni tanisan cıvıl cıvılimdir aslında. Yaşımın kadını olamadım bir türlü elimde değil.
Yok yaşınız ile alakalı değil saygıdan mı desem yani o izlenimi veriyorsunuz
Banada burada hep abla diyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…