- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Evet evet o :) ama sesi güzel :)Yok dinlememiştim.Bu kız evlenme yarışmasına katılmıştı değil mi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet o :) ama sesi güzel :)Yok dinlememiştim.Bu kız evlenme yarışmasına katılmıştı değil mi:)
SusuyorumKV min burcu
Evet güzelmiş:)Evet evet o :) ama sesi güzel :)
Kolay bir burç değilBenim kızlar,annem ,babam koç burcu:)3 gün ard arda doğum günleri:)
Biraz zorluyorSusuyorum
Senin kv olunca öyle gelmiştir:)Kolay bir burç değil ☺
Doğru olabilirSenin kv olunca öyle gelmiştir:)
Kayınvalide olunca huy değiştiriyoruz demek ki yoksa fena bir burç sayılmayız aslında.Kolay bir burç değil ☺
Başka çare yok:)Doğru olabilir
Çok inattir çok iddialasir eskiden deliriyordum şimdi alıştım.he he öyle diyorum susuyorum napayim
Benim annem çok iyi bir kayınvalide hatta çokta kıskanıyorum:)Kayınvalide olunca huy değiştiriyoruz demek ki yoksa fena bir burç sayılmayız aslında.
İyiliğine iyidir de .biraz inat ak dediğine kara dedirtemezsin.Kayınvalide olunca huy değiştiriyoruz demek ki yoksa fena bir burç sayılmayız aslında.
Senin kv oğlunu kıskanıyor:)Genelde öyle oluyor zaten:)Bizde öyle mi oluruz:)İyiliğine iyidir de .biraz inat ak dediğine kara dedirtemezsin.
Ay alınmadın dimi hocam ☺ ben KV dem üstünden konsuyorum
Ben olabilirim belki garanti verememSenin kv oğlunu kıskanıyor:)Genelde öyle oluyor zaten:)Bizde öyle mi oluruz:)
En sevdiğim dersdi mefailü failun failun nasıl di oEvet canım. Türk Dili ve Edebiyatı derslerine giriyorum.
Kıskanırsın oğlunuBen olabilirim belki garanti veremem
Bende terazi yım çünkü
Beni daha az severse üzülürüm sadeceKıskanırsın oğlunu
Nezaman gıı de de hatırlat utanmaSunun surasinda doğum günüme ne kaldı
Aman aman sakın unutmayalımSunun surasinda doğum günüme ne kaldı
Karısını daha çok sevecek tabi ki:)Beni daha az severse üzülürüm sadece