• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
çok rahatladım :KK53:
Adama ne mesajı vermek istemiş acaba
kirbi gibisin demek istemiş resmen 😱
T
Tatlisin ama dikenlisin:KK70:
direk kirpi pasta yapsaydın, mesaj tam yerine ulaştırdı :KK70:
Neysem bikere Barım kazanalımyaa gel bakım buraya :KK60:
kısmet canım :KK19:
Benim aklıma çok güzel bir fikir getirdin :rolleyes: Eşime nasıl pasta yapsam diyordum kirpi yapayım:KK70:
Odun pasta dan sonra kirpi de yaparsan eniştenin vay haline. 29 unda da benimkinin dogum günü. Geçen seneki dogum gününden dolayı bu sene bişey yapamayacağım. Nede olsa gidip kendine kendi pastasını alıyor :KK45:

Odun pasta dan sonra kirpi de yaparsan eniştenin vay haline. 29 unda da benimkinin dogum günü. Geçen seneki dogum gününden dolayı bu sene bişey yapamayacağım. Nede olsa gidip kendine kendi pastasını alıyor :KK45:
Aslında hiç uğraşmaya değmez ama çocuklara örnek olmak lazım:)Tek amacım o:)

Aslında hiç uğraşmaya değmez ama çocuklara örnek olmak lazım:)Tek amacım o:)
Güzel bir anne imajın var. 😍😍😍
Benimkiler daha bebe, anlamıyorlar. Büyük olan pasta görünce direk ona yapıldığını zannediyor :KK70:

Güzel bir anne imajın var. 😍😍😍
Benimkiler daha bebe, anlamıyorlar. Büyük olan pasta görünce direk ona yapıldığını zannediyor :KK70:
Sağol canım umarım etkili olur:)
Çocuklar küçükken hep öyle:70:

Çiğbörek yapcam ben sana, seviyorum demistin bir kere :KK8:

Evet sade tire :KK66:

Evet en eski deşifre olmuş nananais, sonra mesajları okunan lunya, şimdide en sade nana :KK16:

Belli bir süre evde iyi bizde annemde öyle yaptım, sonra doktor gelebilirse ek 10 günde hastanede özel makinelerde yürüttü. Bahar hastanesiydi sında başkalarida öylemi bilmiyorum :KK64:

:KK28::KK28:
Çiğböreğe bayılırım 😍

Back