- 8 Haziran 2013
- 57.077
- 151.594
- 898
 kötü yerde bitmiş. Sonrasında ne olacak acaba. Kız onu doguracak mıNeyse sonunu soyliyim rahatliyim
İşte o cocugun kılığında gelip kızı hamile bıraktı
Yani Marianne yeniden doğacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
 kötü yerde bitmiş. Sonrasında ne olacak acaba. Kız onu doguracak mıNeyse sonunu soyliyim rahatliyim
İşte o cocugun kılığında gelip kızı hamile bıraktı
Yani Marianne yeniden doğacak
Iyi senden naber
Oy oy oy bende iyiyim Şükür bulaisk makinasının çözümün bulmaya çalışıyorum insallaj olirIyi senden naber
Nesi var yasayacakmiOy oy oy bende iyiyim Şükür bulaisk makinasının çözümün bulmaya çalışıyorum insallaj olir
Şu akitiyordu daha önce pervane yi kör bagcik ile bağladım devam etti güzelce calosmaya bayagidir yine su akıtıyorNesi var yasayacakmi
Tamirci minik is başındaŞu akitiyordu daha önce pervane yi kör bagcik ile bağladım devam etti güzelce calosmaya bayagidir yine su akıtıyor
Dün canıma doydum eşime pervane al dedim
Sonra içim acıdı ya boşuna alırsak pervaneyi diye
Şimdi komşudan pervane istedim
Sorun pervane imiş akmiyor su
Tamirci minik is başında
Kesin dogucak ölmesine izin vermez marianne kötü yerde bitmiş. Sonrasında ne olacak acaba. Kız onu doguracak mı
Nasıl oldun canım dindi mi biraz bulantılarNevreste ne zaman oy kullanayim kime göre neye göre kullanayım anladin sen onu
Junior marianne geliyor yaniKesin dogucak ölmesine izin vermez marianne
Aynen öyleJunior marianne geliyor yani
Fi korku değil demiAynen öyle
Korku izleyemiyirsan fi yi izle gerçi onu TV de de verdiler bir ara belki izlemisindir.
Çocuklarla tv izlenmiyor ki sabahtan beri ev temizle, hazırlık yap, çocuk yıka. YoruldumAynen öyle
Korku izleyemiyirsan fi yi izle gerçi onu TV de de verdiler bir ara belki izlemisindir.
Bende yatmadan yikayacagim .Oğlan sabah futboldan gelince yıkandı.Çocuklarla tv izlenmiyor ki sabahtan beri ev temizle, hazırlık yap, çocuk yıka. Yoruldum
Keşke bizimde yansa ama merkezi sisten bekliyoruz bugün klima yi açmayı düşünüyorum kız ateşlendi sanırım usuttuBende yatmadan yikayacagim .Oğlan sabah futboldan gelince yıkandı.
Bu gece petekleri yakarım belki usumusuz gece
Yok oo biraz entrika ve fanfini finfonFi korku değil demi