- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.396
- 698
Geçen diyor izleyelim mi video atmışlar ayak yaptım yok ya sonra izleriz falan hadi hadi izleyelim dedi izledik beraberYerin var,sessiz ol
Çok şekerler yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen diyor izleyelim mi video atmışlar ayak yaptım yok ya sonra izleriz falan hadi hadi izleyelim dedi izledik beraberYerin var,sessiz ol
Ben tanımıyorum hiç:)Geçen diyor izleyelim mi video atmışlar ayak yaptım yok ya sonra izleriz falan hadi hadi izleyelim dedi izledik beraber
Çok şekerler yaaa
Genetik olabilir annen babanin da öyle mi.Yok uzun ama kalınlığı topayinca bir parmak kadar saçım çok seyrek yani
Yok ya biz ailece izliyoruz onları evde Atakan fatih Bilal diye adı geçiyor surekliBen tanımıyorum hiç:)
Annemin de 3. Doğumdan sonra kel gibi kaldı ama sonra çıktı benim ilk doğumda döküldü sonra geri gelmedi dökülenlerGenetik olabilir annen babanin da öyle mi.
Benim de çok dökülmesine rağmen hala gür nasıl o kadar dökülmeye bu saçlar bu kadar çok anlayamıyorum
Ben Gerçek Kesit izliyorum Çekimlerde Bursa'da ,hoşuma gidiyorYok ya biz ailece izliyoruz onları evde Atakan fatih Bilal diye adı geçiyor surekli
Benim oryantel kabiliyetimTabi saç figürleri önemli öne arkaya atiyorum
Kesin önceki hayatımda ya dansozdum ya da bir sarayda cariye
Mutluyum aranızda, seviyorum siziMismo diyor miusun nereye düştüm hepsi hem yemek yapıyor hem göbek atıyor
Eskdien izliyordum ben onu flash daBen Gerçek Kesit izliyorum Çekimlerde Bursa'da ,hoşuma gidiyor
Benim oryantel kabiliyetim
Mutluyum aranızda, seviyorum sizi
Youtube sağolsunEskdien izliyordum ben onu flash da
Bak sen beni dinle şu kafaları da izleYoutube sağolsun
Benim oryantel kabiliyetim
Mutluyum aranızda, seviyorum sizi
Tamam bakarım:)Bak sen beni dinle şu kafaları da izle
Jenna Marianne diye bir dizi var izleyebilirsen izle ilk sezon 8 bölümlük Net.. dizisi ama başka sitelerde de var.Ben Gerçek Kesit izliyorum Çekimlerde Bursa'da ,hoşuma gidiyor
İşte böyle bir eşim olsun isterdim benim ki kazık gibi oturuyor düğünlerde
Müziği iliklerinde hissetmişHahaha
Fena oynamıyor he
Ama öyle ben böyle ciddi erkek sevmezdim vallaDeme öyle kız
Müziği iliklerinde hissetmiş
Bende dışarda oynamam kız sadece evde kendi başıma oynarımİşte böyle bir eşim olsun isterdim benim ki kazık gibi oturuyor düğünlerde
tövbe bismillah. O nerden çıktı
Yani ne oynadığına bağlı.Ama öyle ben böyle ciddi erkek sevmezdim valla
En ciddi en maço adam geldi beni buldu emi