En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Herkese günaydın. Keyifli güzel bir pazar diliyorum kızlar. İçim kıpır kıpır bugün. Yarışmanın heyecanını siz daha önce yaşadığınız için durumum tuhaf gelebilir. Yemekleri saymadım ama inanın daha çok oy verebilme hakkım olsaydı hepsini tıklardım. Dereceye girme gibi bir hayalim yok gerçekten katılmak çok zevkliymiş. Daha önce cesaret edebilseymişim keşke. @Nevreste bu organizasyon bir harika tanımadan sevdiğim ender insanlardan birisin. Gece yarısı ismine bakarak gülümseyerek uyudum. Çok teşekkür ederim.
Çok katılımlı bir yarışma dileğiyle hepinizin yüzünün gülmesini arzu ediyorum.

eşimle bu ara dilimiz de hep bur sarki

Huzur veriyor sakinlestiriyor bu şarkıyı günde bir defa dinliyorum :))
Bizim burada yine düğün var. Davullu zurnalı kurşun atmalı... Birazdan Ankara'nın bağlarına kibrit çakma isteğim depreşir. Şimdilik heyoo oo yeeaahh hooppa tarzı sesler geliyor. Hayırlısı bakalım

Bizim burada yine düğün var. Davullu zurnalı kurşun atmalı... Birazdan Ankara'nın bağlarına kibrit çakma isteğim depreşir. Şimdilik heyoo oo yeeaahh hooppa tarzı sesler geliyor. Hayırlısı bakalım
Al eline mendil sende ayak uydur içindeki deli çıksın artık gün yuzune :))

Değişik yorumlamışlar, ama güzel Sağol minikom
Benim canım yoututber takımı bu arkadaş hastasıyım eşime belli etmiyorum ama bu adamı bir de fatihi çok yakışıklı buluyorum

Abla cool gibi durdugumaza bakma bir cogumuz 5 dakika içinde kaç kere sayfa yeniliyor oy gelmiş mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…