Sanki kolaydı o kadar çocuğa bakmak
Doğurmak mesele değil
Onları hayata güzel bir şekilde hazırlamak
Güzel bir gelecek inşaa etmelerine yardımcı olmak
Bu devirde 4-5 çocuk çok fazla
Vallahi öyle doğru dedin
Fotoğraf da sorun çıktı ama neyseki hallettim.
Artık kaydım oldu
Yalnız fena yağmur var ve yağmurluk giymedim sırılsıklam oldum hayirlisi ile bir eve gitsem simdi
Selam Canlar,benim aylardır aklımı kurcalayan birşey var eğer bilginiz dahilindeyse cevaplarsanız çok mutlu olurum.aslında bunun için konu açmıştım ama yeterince cevap alamadım.
Şimdi ben 7 ay önce falan çok büyük bi yemin etmiştim.bi anlık gaflet Allah affetsin.şimdi ben bunun kefaretini ödemek istiyorum.araştırdığımda şöyle yazıyordu ne derece doğrudur bilmiyorum. 10 kişiyi doyurmak veya giydirmek,yada para verilmek istenirse kişi başı 20 tl den 10 kişiye para vermek,yada oruç tutmak.sağlık sorunumdan dolayı oruç tutamıyorum,zaten şuan hiç tutamam artık hamileyim.daha önce 20 şer liradan 10 kişiye para vermek için çıktım yola,sürekli karşıma dolandırıcı dilenciler çıktı.veriyorum başka bir kıyafetle yeniden geliyor aynı kişi.60 tl yi götürdü bir kişi bu şekilde.halbuki ben gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine yardım etmek istiyorum hem onların karnı doysun,hemde kefaretim yerini bulsun.bulunduğum şehirde yabancıyım.gerçekten kim ihtiyaç sahibi bilmiyorum.acaba Kızılay’a bağış yapsam kabul olur mu? Kefaretim yerini bulur mu? Hani 10 kişi eşit şekilde diyor ya,kabul olmazsa diye korkuyorum