- 8 Haziran 2013
- 57.150
- 151.761
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimden geliyorKaçın bomba tarif geliyor
Şöyle yapsan 10 kışilik kıyafet alıp Kızılay a versen sonuçta ordan ihtiyaç sahibi olanlar alıyorSelam Canlar,benim aylardır aklımı kurcalayan birşey var eğer bilginiz dahilindeyse cevaplarsanız çok mutlu olurum.aslında bunun için konu açmıştım ama yeterince cevap alamadım.
Şimdi ben 7 ay önce falan çok büyük bi yemin etmiştim.bi anlık gaflet Allah affetsin.şimdi ben bunun kefaretini ödemek istiyorum.araştırdığımda şöyle yazıyordu ne derece doğrudur bilmiyorum. 10 kişiyi doyurmak veya giydirmek,yada para verilmek istenirse kişi başı 20 tl den 10 kişiye para vermek,yada oruç tutmak.sağlık sorunumdan dolayı oruç tutamıyorum,zaten şuan hiç tutamam artık hamileyim.daha önce 20 şer liradan 10 kişiye para vermek için çıktım yola,sürekli karşıma dolandırıcı dilenciler çıktı.veriyorum başka bir kıyafetle yeniden geliyor aynı kişi.60 tl yi götürdü bir kişi bu şekilde.halbuki ben gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine yardım etmek istiyorum hem onların karnı doysun,hemde kefaretim yerini bulsun.bulunduğum şehirde yabancıyım.gerçekten kim ihtiyaç sahibi bilmiyorum.acaba Kızılay’a bağış yapsam kabul olur mu? Kefaretim yerini bulur mu? Hani 10 kişi eşit şekilde diyor ya,kabul olmazsa diye korkuyorum
burda hava kapalı bizde ortanca nin pikcnoge hazırlanıyor uz inşallah yağma Z bir kilo mercimek ten mercimek köftesi yapıyorum çünküVallahi öyle doğru dedin
Fotoğraf da sorun çıktı ama neyseki hallettim.
Artık kaydım oldu☺
Yalnız fena yağmur var ve yağmurluk giymedim sırılsıklam oldum hayirlisi ile bir eve gitsem simdi
Perişan oldum ama degecek
Kaçın bomba tarif geliyor
Kimden geliyor
Daha bombası da mı var?Kaçın bomba tarif geliyor
Ya dana cevirdiyse daha iddialı olmak uğrunaDaha bombası da mı var?
Heh sonunda biri kuzuyu çevirdi
Yok deve derimYa dana cevirdiyse daha iddialı olmak uğruna
ama kuzu iyi fikir mis bir dahakine nirvana olur nevo isteyene kuzu çevirme kaldı deseneYok deve derim
Kim yapabilir diye düşünüyorumama kuzu iyi fikir mis bir dahakine nirvana olur nevo isteyene kuzu çevirme kaldı desene
Yedirebilecegim insanlar olsa ben yapardımKim yapabilir diye düşünüyorum
Müşterin çok miniğim, toplanır gelirizYedirebilecegim insanlar olsa ben yapardım
Ne güzel olurdu kk toluluguna kuzu çevirsem tüm oylar banaMüşterin çok miniğim, toplanır geliriz
Ben yiyiciyim. Birşeye elimi sürmem5 kiloluk tencereye 1kilodan mercimek köftesi yapıyorum var mı yardıma gelen Eki Görüntüle 2309385
Amin canım cümle hastalara inşallahRabbim şifa versin
Benim bitti sen ne alemdesin cnmBende ön hazırlağı yaptım. Birazdan aşamalara geçicem
Benimde bitti ama video yükleyemedim. Onla uğraşıyorumBenim bitti sen ne alemdesin cnm
Ben bu uarışmada oy kullanmamayı düşünüyorum. Çünkü tüm tarifler iyi. Kime oy versem diğerine haksızlık olacak. Oylama açılınca fikrim değişebilir tabi3 oy kullanmak istiyorum