- 11 Mart 2013
- 9.624
- 13.019
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende açtım 2 saat olduActim konuyu hadi hayirli olsun yaptim pisirdim yedim konu actim
Hizlisin bebegim ben yedim oyle actimBende açtım 2 saat oldu
Bende yedikten sonra açmıştımHizlisin bebegim ben yedim oyle actim
Son eklenen iki tarif ağzımın suyunu akıttıMaşallah diyeyim nazar etmeyeyim
Çok severim ellerine sağlık1 kilo mercimekten köfte yaptım eve bir sıkım geri gelmedi nasil güzel yaptıysam ama son sunum halini cekmeui unutmuşum :) çok güzel olmustu
Evet kuyruk yağ çok güzel oluyor. Sırf bir şiş yağ pişirdim, mükemmeldi keşke ikram edebilseydimC A N O bir dünya ikram yedim geldim sınıf pikniğinde ama tabakta ki lavasin icine iki sis sıyırmak da iyi olurdu hani azıcık soğan koyup yanına bir içecek
Geçen bizde yaptık yemin ederim o sisteki yağları bile yedim köpük gibi olmuştu pişince harika bir tadı vardi eminim seninki de öyle olmustir
Yedikten sonra hala yorum yazabiliyor musun buraya
Sagol canımSon eklenen iki tarif ağzımın suyunu akıttıMaşallah diyeyim nazar etmeyeyim
Evet kuyruk yağ çok güzel oluyor. Sırf bir şiş yağ pişirdim, mükemmeldi keşke ikram edebilseydim
Noldu canım
Şuan tırnaklarını yiyen benim naptınız beee gömdünüz bizi hainler yemek fena sunum fena ölek bizNoldu canım
13.yarışmam oldu. Az çok bişeyler ögrendik artık kısmet. :)Şuan tırnaklarını yiyen benim naptınız beee gömdünüz bizi hainler yemek fena sunum fena ölek biz
Zalımlar13.yarışmam oldu. Az çok bişeyler ögrendik artık kısmet. :)
Mercimek köftesi olur da yenmez mi1 kilo mercimekten köfte yaptım eve bir sıkım geri gelmedi nasil güzel yaptıysam ama son sunum halini cekmeui unutmuşum :) çok güzel olmustu
Zalımlar
Ellerine saglık canım1 kilo mercimekten köfte yaptım eve bir sıkım geri gelmedi nasil güzel yaptıysam ama son sunum halini cekmeui unutmuşum :) çok güzel olmustu