Merakla bekliyorumYarın tarifler son hızla geliyor. Gözüm korktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merakla bekliyorumYarın tarifler son hızla geliyor. Gözüm korktu
Ya gelicek insallah hastaliktan firsat bulamadim allahtan malzemeyi hazirladim bugunde yetismedi aslindaYarın tarifler son hızla geliyor. Gözüm korktu
Çok geçmiş olsun. Neyin var canımYa gelicek insallah hastaliktan firsat bulamadim allahtan malzemeyi hazirladim bugunde yetismedi aslinda
Geçmiş olsun canımYa gelicek insallah hastaliktan firsat bulamadim allahtan malzemeyi hazirladim bugunde yetismedi aslinda
Eksik bi iki malzemem var yarın inş olmazsa son cumartesiretro_hippo da yarın yapacakmış.
Ben yarın en geç cumartesi.. gün ışığını yakalamak için bakacazzSon iki gün diğer tarifler ne zaman geliyor:)
C A N O
evlaefe
ervanazlim
@Tatlianne20
retro_hippo
@Zeynepssp
Baktın, bulamadın. Zorlama benceEksik bi iki malzemem var yarın inş olmazsa son cumartesi
_CaNanSu_ dizin reklam mı oldu
Bende izliyorum. Keşke geçen sezon izleseydimBaşladı başladı
Senden şüpheleniyorum cantanem.. benim ilk istediğim tarifi sen aldın sanki... daha yapan olmadı çünküBaktın, bulamadın. Zorlama bence
Ben gün ışığını yakalayamadım yakalasaydım çok iyi olurdu Nevreste abla açtım konuyu benBen yarın en geç cumartesi.. gün ışığını yakalamak için bakacazz
Yok o ben degilim hangi tarifi istedin acabaSenden şüpheleniyorum cantanem.. benim ilk istediğim tarifi sen aldın sanki... daha yapan olmadı çünkü
Çok güzel olmuşBen gün ışığını yakalayamadım yakalasaydım çok iyi olurdu Nevreste abla açtım konuyu ben
Hayırlı olsun canım. Allah kolaylık versinGünaydın
Sabahın köründe düştüm yollara üniversite kaydını yaptırmaya gidiyorum inşallah sorunsuz hallolur çünkü bugün son gün
Günaydın canım işin rast gitsin inşaallahGünaydın
Sabahın köründe düştüm yollara üniversite kaydını yaptırmaya gidiyorum inşallah sorunsuz hallolur çünkü bugün son gün