- 24 Haziran 2015
- 39.887
- 154.573
- 598
Evet eskilerden daha iyi filmler var.bende cok izledim cogu film sarmiyor artik. en son şey çok güzeldi. sessiz bir yer. bu filmin ikincisi cikacak merakla bekliyorum
Bunuda yazayım .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet eskilerden daha iyi filmler var.bende cok izledim cogu film sarmiyor artik. en son şey çok güzeldi. sessiz bir yer. bu filmin ikincisi cikacak merakla bekliyorum
kanlı seviyorsan koleksiyoncu 1,2 de guzel. 30 gün gece filmide cok begendigim filmlerde. vampir temaliEvet eskilerden daha iyi filmler var.
Bunuda yazayım ☺.
Benim yazdıklarımın coguda kanlı zatenkanlı seviyorsan koleksiyoncu 1,2 de guzel. 30 gün gece filmide cok begendigim filmlerde. vampir temali
balta serisini izle o zaman aslinda psikolojik korku daha etkileyici. en son kadavrayi izlemistim guzeldi. annabel ve korku seansi serilerini de cok severim :)Benim yazdıklarımın coguda kanlı zaten
Çifter çifter geleyim mi
Hayırlı akşamlar
İyi canım sen nasılsınGel gel
Hayırlı akşamlar canım nasılsın
Benim işler daha bitmedi:)İyi çok şükür
Kafayı dinliyorum
Benim işler daha bitmedi:)
Yarın aşure yapacağım hazırlık yapıyorum:)Sabah 11 e kadar hazır olması lazım:)Ne yapacaksın canım
Yarın aşure yapacağım hazırlık yapıyorum:)Sabah 11 e kadar hazır olması lazım:)
Sağol canım:)Oooo ellerine sağlık
Nev, maşallah diyorum başka birtakım şeylerde yaptım tek tek geliyorsunSağol canım:)
Okul nasıl gidiyor:)
Mozilla kullanıyorum rica ediyorum nazar etmeyinNev, maşallah diyorum başka birtakım şeylerde yaptım tek tek geliyorsun
Benim ki yarin kismetse canin aksamina yuklemis olurum heraldeSon iki gün diğer tarifler ne zaman geliyor:)
C A N O
evlaefe
ervanazlim
T Tatlianne20
retro_hippo
Zeynepssp
Hadi inşaallahBenim ki yarin kismetse canin aksamina yuklemis olurum heralde
Yarın tarifler son hızla geliyor. Gözüm korktuHadi inşaallah