• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Kızın yatsgina uzandim hepsinin dalmasini bekliyorim🤪 sanriim uyudular ama yorgunluktan kalkasim yok :D

Açma poğaça hamuru yoğurdum mayalaniyor yapasim yok 😂

Kızın yatsgina uzandim hepsinin dalmasini bekliyorim🤪 sanriim uyudular ama yorgunluktan kalkasim yok :KK70:

Açma poğaça hamuru yoğurdum mayalaniyor yapasim yok 😂
Boşver sabaha kadar iyice mayalanir :KK70: :KK70:

Bende eski bir ttnet çalışanıyım efendim😎😄😂
Tamam efenim bir de reset atmak var demi bunlar olmazsa gelip bakıyorlar 😂 oda olmadı kablo kırılmıştır değiştirelim :D

Tamam efenim bir de reset atmak var demi bunlar olmazsa gelip bakıyorlar 😂 oda olmadı kablo kırılmıştır değiştirelim :KK70:
Bak bak sırasını bile ezber etmiş. Bir müşterim vardı. Sinir küpü. Bağlantım yok diye ana avrat sövüyor. Sakinleştirdim zor bela. Meğersem torunu modemi fişten çekmiş. En baştan anlamalıydın fişten çıktığını dedi bana. Yine ben suçly oldum yani.

Zakkum ceylan köse müsaade senin

Olabilir bak benim de bir sorunum vardı kazene söyledim. Tarayıcı değiştirdim. Sorun çözüldü. Sayfalar hiç açılmıyordu bende net olduğu halde.
Benimde tarayıcı galiba yeni aklıma geldi:)

Zakkum ceylan köse müsaade senin

Olabilir bak benim de bir sorunum vardı kazene söyledim. Tarayıcı değiştirdim. Sorun çözüldü. Sayfalar hiç açılmıyordu bende net olduğu halde.
Açtım güzelmiş zakkumu beğeniyorum ama bunu dinlememistim👍

Back