- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.504
- 698
Kızın yatsgina uzandim hepsinin dalmasini bekliyorim sanriim uyudular ama yorgunluktan kalkasim yokNapiyon
Açma poğaça hamuru yoğurdum mayalaniyor yapasim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızın yatsgina uzandim hepsinin dalmasini bekliyorim sanriim uyudular ama yorgunluktan kalkasim yokNapiyon
Boşver sabaha kadar iyice mayalanirKızın yatsgina uzandim hepsinin dalmasini bekliyorim sanriim uyudular ama yorgunluktan kalkasim yok
Açma poğaça hamuru yoğurdum mayalaniyor yapasim yok
Tamam efenim bir de reset atmak var demi bunlar olmazsa gelip bakıyorlar oda olmadı kablo kırılmıştır değiştirelimBende eski bir ttnet çalışanıyım efendim
Dışına tasarsaBoşver sabaha kadar iyice mayalanir
De bakayim hangisi niye öyle sandinKukrim bir şarkıya takıldım bu gece ama sanmam sen dinleyesin
BerekettirDışına tasarsa
Tarayıcıyımı değişirtirsem:)Wifi'de sıkıntı olabilir. Modemi aç kapa. Klasik yöntemdir ama işe yarar.
Hep bereketli benim işlerBerekettir
Bak bak sırasını bile ezber etmiş. Bir müşterim vardı. Sinir küpü. Bağlantım yok diye ana avrat sövüyor. Sakinleştirdim zor bela. Meğersem torunu modemi fişten çekmiş. En baştan anlamalıydın fişten çıktığını dedi bana. Yine ben suçly oldum yani.Tamam efenim bir de reset atmak var demi bunlar olmazsa gelip bakıyorlar oda olmadı kablo kırılmıştır değiştirelim
Şu anda tek yazdınOperaya geçtim bakalım:)
Dur bakalım devamı gelecek miŞu anda tek yazdın
Hadi bakalım iyi gidiyor su anDur bakalım devamı gelecek mi
Umarım sorun tarayıcıdandır bir eleman kaybederlerHadi bakalım iyi gidiyor su an
De bakayim hangisi niye öyle sandin
Olabilir bak benim de bir sorunum vardı kazene söyledim. Tarayıcı değiştirdim. Sorun çözüldü. Sayfalar hiç açılmıyordu bende net olduğu halde.Tarayıcıyımı değişirtirsem:)
Benimde tarayıcı galiba yeni aklıma geldi:)Zakkum ceylan köse müsaade senin
Olabilir bak benim de bir sorunum vardı kazene söyledim. Tarayıcı değiştirdim. Sorun çözüldü. Sayfalar hiç açılmıyordu bende net olduğu halde.
Açtım güzelmiş zakkumu beğeniyorum ama bunu dinlememistimZakkum ceylan köse müsaade senin
Olabilir bak benim de bir sorunum vardı kazene söyledim. Tarayıcı değiştirdim. Sorun çözüldü. Sayfalar hiç açılmıyordu bende net olduğu halde.
Ne kullanıyordun?Benimde tarayıcı galiba yeni aklıma geldi:)