Chorme kullanıyordum operaya geçtim:)Ne kullanıyordun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chorme kullanıyordum operaya geçtim:)Ne kullanıyordun?
Bende pure browser kullanıyordum Chorme a geçtim bir müddet sonra kürkçü dükkanına dönüş. Pure da reklam yokChorme kullanıyordum operaya geçtim:)
Demek değişiklik gerekiyor:)Bende pure browser kullanıyordum Chorme a geçtim bir müddet sonra kürkçü dükkanına dönüş. Pure da reklam yok
Kazen neden pure kullanıyorsun Chorme kullansana dedi. Bana bir kal geldi. Reklamsız da ondan kullanıyorum diyemedim alışkanlık dedim. Okursa buraları okumasın aman örtmeninden çekinen sümüklü bebe gibi gerçeği sakladımDemek değişiklik gerekiyor:)
Dinliyorum hemenmismo bende sana bugünün şarkısı olarak melike şahin den tutuşmuş beraber i armağan ediyorum.
İşte reklamsız olmasın site bizimKazen neden pure kullanıyorsun Chorme kullansana dedi. Bana bir kal geldi. Reklamsız da ondan kullanıyorum diyemedim alışkanlık dedim. Okursa buraları okumasın aman örtmeninden çekinen sümüklü bebe gibi gerçeği sakladım
Sen modemi aç kapaYavvv yine çift gitti
OlabilirAcaba bildiirim gelince yanlış tarayıcıya mı yazdımChormeden bildirim geliyor:)
Evet siteye ilk girdiğinde bildirimler aktif edilsin mi diyor aktifleştirince durmadan ötüyorOlabilir
Nasıl bildirim geliyor ya bana da gelsin.
Özel bir ayarı var mı?
Deneme başaralı anlaşıldı tamamOrayı kapattım ses bir iki deneme