Tamam olurSen haber ver ben sana göre ayarlarım5de yetmez 7 tane ver verrr veeerrrr ver nevoş ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam olurSen haber ver ben sana göre ayarlarım5de yetmez 7 tane ver verrr veeerrrr ver nevoş ver
protein fazla proteinYa bu nedir yaaaaaaaaaaaaa niye çift gidiyor
Bol keseden gidiyorprotein fazla protein
Bol keseden gidiyorprotein fazla protein
Özlüyoruz herhalde napalimBacım bugün acı sos falan yaptım şimdi girdim. Net az olunca bakıyom yazana cvp verip cıkıyom .kız yavaş vur kırdın ağzımı burnumu sen napıyon kurban olduğum barışalım
Accık acıdı ama öpünce gecti. Napıyon kuzucum kayfeni içtinmiÖzlüyoruz herhalde napalim
Acıdı mi kiyamam
Ay napayim çocukları yikadim şimdi oturdum icek mi kayfeAccık acıdı ama öpünce gecti. Napıyon kuzucum kayfeni içtinmi
Ohh mis gibi olmuşlardır kuzular içek vallaAy napayim çocukları yikadim şimdi oturdum icek mi kayfe
Sağol canım oldular vallaOhh mis gibi olmuşlardır kuzular içek valla
Tamamdır yapıyozSağol canım oldular valla
Haydi yapıp içelim ozaman karşılıklı
Birkaç mesaj arası "msj tekrarı" yazısını görmezsem eksiklik hissediyorum sayendeYa bu nedir yaaaaaaaaaaaaa niye çift gidiyor
Bak heleHadi gel bir de çikolata buldum kimse yokken yiyelim beraber Blue_Peri
Hadi gel bir de çikolata buldum kimse yokken yiyelim beraber Blue_Peri
Simdiden hayirli olsun ozmanevet canım
Yakalandık sen gelene kadar mismo geldi o da içip yesinGeldim balımm buyur bendede bu var yiyelim hemenEki Görüntüle 2309016
Çok sağol kuzumSimdiden hayirli olsun ozman
İçsin kıyamamYakalandık sen gelene kadar mismo geldi o da içip yesin