Tamam merkezDeneme başaralı anlaşıldı tamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet siteye ilk girdiğinde bildirimler aktif edilsin mi diyor aktifleştirince durmadan ötüyor
Ben en iyisi yazmayayımChormedadır bu
Birde ordan dene bakalımMozillaya geçtim
Eskidi ya 9 yıl oldu:)
Aynen bakalımBirde ordan dene bakalım
Insallah gelicemm❤İyi ol canım yine gelirsin:)
İyiyim çok şükür
bununla geçmiş olsun canım. Saglıkla kazasız belasız büyüsünBazilari kalir dediler canim sıkıldı ona ama bncede gecer derisi yenilenir yanii.
Dikat et cnm havalar soguyo artik minnoşuda öptüm
Allah ailesine sabır versin.. Yaralılara da şifa versin. En zor ekmek parası kazanılan meslek. Allah yardımcıları olsun. Bian aklıma sen geldin, yazayım dedimC A N O çok kötü oldum gocuk haberini alınca zaten sonrasında ambulanslar geçmeye başladı Allah ailesine sabır vefsin :// 4 tanede yaralı varmış
Beni de lise arkadaşım aradı hastanede çalışıyor onlar nasıl görüyorsa acil olayları görüyormuş sistemden hemen beni aradı seninki nerde çalışıyordi diye biizm sirket değil dedim bende oyle öğrendimbununla geçmiş olsun canım. Saglıkla kazasız belasız büyüsün
Allah ailesine sabır versin.. Yaralılara da şifa versin. En zor ekmek parası kazanılan meslek. Allah yardımcıları olsun. Bian aklıma sen geldin, yazayım dedim
Tamam tamam sustum
Öyle, hayat bu. Allah korusun...Beni de lise arkadaşım aradı hastanede çalışıyor onlar nasıl görüyorsa acil olayları görüyormuş sistemden hemen beni aradı seninki nerde çalışıyordi diye biizm sirket değil dedim bende oyle öğrendim
O yüzden ya kırmamak gerekiyor şuan kapıdan çıktı iki günlük dünya üzmemek üzülmemek lazım aslinda
Zakkum ceylan köse müsaade senin
Olabilir bak benim de bir sorunum vardı kazene söyledim. Tarayıcı değiştirdim. Sorun çözüldü. Sayfalar hiç açılmıyordu bende net olduğu halde.