• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Haşhaşlı çörekler hazır sıra açmalarda 😍
IMG_20190919_005939.jpg

Bazilari kalir dediler canim sıkıldı ona ama bncede gecer derisi yenilenir yanii.

Dikat et cnm havalar soguyo artik minnoşuda öptüm😘
bununla geçmiş olsun canım. Saglıkla kazasız belasız büyüsün 🙏
C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. çok kötü oldum gocuk haberini alınca zaten sonrasında ambulanslar geçmeye başladı Allah ailesine sabır vefsin :// 4 tanede yaralı varmış :(
Allah ailesine sabır versin.. Yaralılara da şifa versin. En zor ekmek parası kazanılan meslek. Allah yardımcıları olsun. Bian aklıma sen geldin, yazayım dedim :(

bununla geçmiş olsun canım. Saglıkla kazasız belasız büyüsün 🙏

Allah ailesine sabır versin.. Yaralılara da şifa versin. En zor ekmek parası kazanılan meslek. Allah yardımcıları olsun. Bian aklıma sen geldin, yazayım dedim :KK43:
Beni de lise arkadaşım aradı hastanede çalışıyor onlar nasıl görüyorsa acil olayları görüyormuş sistemden hemen beni aradı seninki nerde çalışıyordi diye biizm sirket değil dedim bende oyle öğrendim

O yüzden ya kırmamak gerekiyor şuan kapıdan çıktı iki günlük dünya üzmemek üzülmemek lazım aslinda :(

Beni de lise arkadaşım aradı hastanede çalışıyor onlar nasıl görüyorsa acil olayları görüyormuş sistemden hemen beni aradı seninki nerde çalışıyordi diye biizm sirket değil dedim bende oyle öğrendim

O yüzden ya kırmamak gerekiyor şuan kapıdan çıktı iki günlük dünya üzmemek üzülmemek lazım aslinda :(
Öyle, hayat bu. Allah korusun...

Bende haberlerde gördüm. :/

Zakkum ceylan köse müsaade senin

Olabilir bak benim de bir sorunum vardı kazene söyledim. Tarayıcı değiştirdim. Sorun çözüldü. Sayfalar hiç açılmıyordu bende net olduğu halde.

Çok güzel bir şarkı,çok dinlerim😊

Back