En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Insanlar çok tuhaf. Ben pek şikayetçi değilim. Selam veriyorsun borçlu çıkıyorsun. Ben biraz yabaniyim belki de.
Bende, fazla haşır neşir olmam. Kimseye gidip gelmem ama aynı apartmanda oturup asansör de, bahçede yolda sokakta karşılaşınca bir merhaba yada tebessüm ederim. Kimisi kafasını eğerek geçiyor

Bende, fazla haşır neşir olmam. Kimseye gidip gelmem ama aynı apartmanda oturup asansör de, bahçede yolda sokakta karşılaşınca bir merhaba yada tebessüm ederim. Kimisi kafasını eğerek geçiyor
Aynen işte böyle :)

He yok o da ayıp yani. Evet bak bizde de vae bir komşu canı isterse görür istemezse görmez

Oh ne güzel canım
Bende iyiyim arkadaşlar uğradı da yazamadım hemen :)
Teşekkür ederim canım aşureyi seviyorum her sene yapmaya çalışıyorum.
Kızın toplantısı vardı oraya gittim bugün epey hareketli idi
Malzeme listesi ile beslenme listesini verdiler yarın halledicem kısmetse.
Sizin okul nasıl gidiyor

Bu arada senin bebiş nasıl? adını ne koydunuz?❤ Allah bağışlasın hayırlı uzun ömrü olsun inşaallah
bebiş iyi, 2 buçuk aylık olduk. Adı Metehan. Amin canım, rabbim sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin.
He yok o da ayıp yani. Evet bak bizde de vae bir komşu canı isterse görür istemezse görmez
Komşu var, komşuculuk var. O demek ki komşuculuk oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…