NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.008 607.721 1.098 43 Malatya 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.301 Minik meleklerim .!.: Benimkiler de benim adamın yuzunden kiflendi Güneş alan balkona sofra bezi uzeirne serecektim tutturdu as da kurut olmaz kuflenir dedim sen beni dinle öyle çok tozlanir ucar dedi Keşke tozlansaydi Genişletmek için tıkla... İpe taktım canım yoksa kurumaz:)
Minik meleklerim .!.: Benimkiler de benim adamın yuzunden kiflendi Güneş alan balkona sofra bezi uzeirne serecektim tutturdu as da kurut olmaz kuflenir dedim sen beni dinle öyle çok tozlanir ucar dedi Keşke tozlansaydi Genişletmek için tıkla... İpe taktım canım yoksa kurumaz:)
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.302 Nevreste .!.: Netimde sorun var galiba Genişletmek için tıkla... Yoksa bize bir kere yazınca anlamıyorsun iması falan mı veriyorsun
Nevreste .!.: Netimde sorun var galiba Genişletmek için tıkla... Yoksa bize bir kere yazınca anlamıyorsun iması falan mı veriyorsun
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.008 607.721 1.098 43 Malatya 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.303 Minik meleklerim .!.: çok heyecanlı oluyor o saman kimin kazanacagi belli olmuyor Genişletmek için tıkla... Çok güzel tarifler var 2 az olabilir:)
Minik meleklerim .!.: çok heyecanlı oluyor o saman kimin kazanacagi belli olmuyor Genişletmek için tıkla... Çok güzel tarifler var 2 az olabilir:)
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.304 -Nana- .!.: Cimri o kahve yapmadı bugün bize Genişletmek için tıkla... Bana yapıyor hep
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.008 607.721 1.098 43 Malatya 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.305 kukrim27 .!.: Yoksa bize bir kere yazınca anlamıyorsun iması falan mı veriyorsun Genişletmek için tıkla... Aslında öyle ama ayıp olmasın dedim
kukrim27 .!.: Yoksa bize bir kere yazınca anlamıyorsun iması falan mı veriyorsun Genişletmek için tıkla... Aslında öyle ama ayıp olmasın dedim
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.975 300.412 698 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.306 Nevreste .!.: İpe taktım canım yoksa kurumaz:) Genişletmek için tıkla... Ama ben fazla güneş görmeyen balkona ipe taktin gunes goren balkonda çamaşır ipim yok aşacak yerde yok balkonlar duvar benim
Nevreste .!.: İpe taktım canım yoksa kurumaz:) Genişletmek için tıkla... Ama ben fazla güneş görmeyen balkona ipe taktin gunes goren balkonda çamaşır ipim yok aşacak yerde yok balkonlar duvar benim
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.008 607.721 1.098 43 Malatya 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.307 Minik meleklerim .!.: Ama ben fazla güneş görmeyen balkona ipe taktin gunes goren balkonda çamaşır ipim yok aşacak yerde yok balkonlar duvar benim Genişletmek için tıkla... Benim bütün gün güneş içinde:)
Minik meleklerim .!.: Ama ben fazla güneş görmeyen balkona ipe taktin gunes goren balkonda çamaşır ipim yok aşacak yerde yok balkonlar duvar benim Genişletmek için tıkla... Benim bütün gün güneş içinde:)
Eva Nirvana Kayıtlı Üye 25 Şubat 2017 5.315 24.431 548 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.308 Minik meleklerim .!.: Eva çifter çifter yazma huyunu sana bulastirmis Genişletmek için tıkla... Bazen kk yavaş çalışıyor sıkıntı bizde değil yanii
Minik meleklerim .!.: Eva çifter çifter yazma huyunu sana bulastirmis Genişletmek için tıkla... Bazen kk yavaş çalışıyor sıkıntı bizde değil yanii
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.008 607.721 1.098 43 Malatya 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.309 Madammor .!.: Bazen kk yavaş çalışıyor sıkıntı bizde değil yanii Genişletmek için tıkla... Aynen öyle canımsın
Madammor .!.: Bazen kk yavaş çalışıyor sıkıntı bizde değil yanii Genişletmek için tıkla... Aynen öyle canımsın
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.975 300.412 698 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.310 Madammor .!.: Bazen kk yavaş çalışıyor sıkıntı bizde değil yanii Genişletmek için tıkla... Geldi Güzel yüzlüm :))
Madammor .!.: Bazen kk yavaş çalışıyor sıkıntı bizde değil yanii Genişletmek için tıkla... Geldi Güzel yüzlüm :))
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.975 300.412 698 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.311 Nevreste .!.: Aynen öyle canımsın Genişletmek için tıkla... Abla hayatımda ilk defa bir kişi hayal ettiğim gibi çıktı biliyor musun o da Eva fotosunu gördüğümde tüylerim diken diken olmuştu :))
Nevreste .!.: Aynen öyle canımsın Genişletmek için tıkla... Abla hayatımda ilk defa bir kişi hayal ettiğim gibi çıktı biliyor musun o da Eva fotosunu gördüğümde tüylerim diken diken olmuştu :))
Eva Nirvana Kayıtlı Üye 25 Şubat 2017 5.315 24.431 548 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.312 Nevreste .!.: Netimde sorun var galiba Genişletmek için tıkla... Aynen net zayıf olunca oluyo öyle ben eski evimde telefon pek cekmezdi işte o zaman düştüm Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. in ağzına.
Nevreste .!.: Netimde sorun var galiba Genişletmek için tıkla... Aynen net zayıf olunca oluyo öyle ben eski evimde telefon pek cekmezdi işte o zaman düştüm Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. in ağzına.
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.008 607.721 1.098 43 Malatya 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.313 Minik meleklerim .!.: Abla hayatımda ilk defa bir kişi hayal ettiğim gibi çıktı biliyor musun o da Eva fotosunu gördüğümde tüylerim diken diken olmuştu :)) Genişletmek için tıkla... Hadi yaBeni hayal etmedin o zaman
Minik meleklerim .!.: Abla hayatımda ilk defa bir kişi hayal ettiğim gibi çıktı biliyor musun o da Eva fotosunu gördüğümde tüylerim diken diken olmuştu :)) Genişletmek için tıkla... Hadi yaBeni hayal etmedin o zaman
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.008 607.721 1.098 43 Malatya 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.314 Madammor .!.: Aynen net zayıf olunca oluyo öyle ben eski evimde telefon pek cekmezdi işte o zaman düştüm Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. in ağzına. Genişletmek için tıkla... Ben pcdeyken çok oluyor
Madammor .!.: Aynen net zayıf olunca oluyo öyle ben eski evimde telefon pek cekmezdi işte o zaman düştüm Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. in ağzına. Genişletmek için tıkla... Ben pcdeyken çok oluyor
Eva Nirvana Kayıtlı Üye 25 Şubat 2017 5.315 24.431 548 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.315 Minik meleklerim .!.: Abla hayatımda ilk defa bir kişi hayal ettiğim gibi çıktı biliyor musun o da Eva fotosunu gördüğümde tüylerim diken diken olmuştu :)) Genişletmek için tıkla... Kız nasıl bir hayal gücü var sende bende şaştim o zamn
Minik meleklerim .!.: Abla hayatımda ilk defa bir kişi hayal ettiğim gibi çıktı biliyor musun o da Eva fotosunu gördüğümde tüylerim diken diken olmuştu :)) Genişletmek için tıkla... Kız nasıl bir hayal gücü var sende bende şaştim o zamn
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.316 Nevreste .!.: O benimde aklımda:) Genişletmek için tıkla... Ben şimdiden zorlaniyorum az oy olursa kendime oy veririm ayrım yapamam Nevreste .!.: Çok güzel tarifler var 2 az olabilir:) Genişletmek için tıkla... Kesinlikle kukrim27 .!.: Bana yapıyor hep Genişletmek için tıkla... Nana kimki Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. ona kahve yapsın
Nevreste .!.: O benimde aklımda:) Genişletmek için tıkla... Ben şimdiden zorlaniyorum az oy olursa kendime oy veririm ayrım yapamam Nevreste .!.: Çok güzel tarifler var 2 az olabilir:) Genişletmek için tıkla... Kesinlikle kukrim27 .!.: Bana yapıyor hep Genişletmek için tıkla... Nana kimki Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. ona kahve yapsın
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.317 Nevreste .!.: Hadi yaBeni hayal etmedin o zaman Genişletmek için tıkla... Biz hayal kırıklığı olmuşuz anlaşılan
Nevreste .!.: Hadi yaBeni hayal etmedin o zaman Genişletmek için tıkla... Biz hayal kırıklığı olmuşuz anlaşılan
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.008 607.721 1.098 43 Malatya 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.318 Madammor .!.: Kız nasıl bir hayal gücü var sende bende şaştim o zamn Genişletmek için tıkla... Biz hayallerini yıkmışız
Madammor .!.: Kız nasıl bir hayal gücü var sende bende şaştim o zamn Genişletmek için tıkla... Biz hayallerini yıkmışız
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.319 -Nana- .!.: Ben şimdiden zorlaniyorum az oy olursa kendime oy veririm ayrım yapamam Kesinlikle Nana kimki Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. ona kahve yapsın Genişletmek için tıkla... Sana da minigin yapsin
-Nana- .!.: Ben şimdiden zorlaniyorum az oy olursa kendime oy veririm ayrım yapamam Kesinlikle Nana kimki Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. ona kahve yapsın Genişletmek için tıkla... Sana da minigin yapsin
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.975 300.412 698 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.320 Nevreste .!.: Hadi yaBeni hayal etmedin o zaman Genişletmek için tıkla... Ama ben seni daha olgun bekliyordum görüntü olarak Sana da öyle şaşırdım :))
Nevreste .!.: Hadi yaBeni hayal etmedin o zaman Genişletmek için tıkla... Ama ben seni daha olgun bekliyordum görüntü olarak Sana da öyle şaşırdım :))