30 kilo olunca ancak bitti canım:)Nevreste nevosum bitmedi mi patlıcanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım bir patlıcan kalmıştı onuda hep bu ayda yaparım patlıcanlar daha güzel oluyor:)Allah kolaylık versin canım. Yaptın mı kurulukları. Ben yaptım, çoktan kurudu
O zaman lunya idin birde nana olarak deneyelim bakalimGeçen sana oy vermistim olmadı
Ben geçen sene 5 kilo biber kuruttum 3 kilo kadar da dolmalık bu sene arttı bile :/30 kilo olunca ancak bitti canım:)
Hadi geçmiş olsun canım30 kilo olunca ancak bitti canım:)
Oyyy miniğin mincirsin seni
Seni mincirdiktan sonra o ekmağğ bana bana yesin o kavurmalari yanındaki soğanı ve acı biberi
Benimkiler çok seviyor canım kışın haftada bir yaparım:)Ben geçen sene 5 kilo biber kuruttum 3 kilo kadar da dolmalık bu sene arttı bile :/
Çok mu. Yiyorsunuz
Benimkiler çok seviyor canım kışın haftada bir yaparım:)Ben geçen sene 5 kilo biber kuruttum 3 kilo kadar da dolmalık bu sene arttı bile :/
Çok mu. Yiyorsunuz
Blue_Peri nerdeO zaman lunya idin birde nana olarak deneyelim bakalim
Eşim gelsin o takacakHadi geçmiş olsun canım ☺
Eşim gelsin o takacakHadi geçmiş olsun canım ☺
Eva çifter çifter yazma huyunu sana bulastirmisBenimkiler çok seviyor canım kışın haftada bir yaparım:)
35 kiloda biber yaptım:)
Tamam ama Nevrostan 3 oy hakkı isterimO zaman lunya idin birde nana olarak deneyelim bakalim
Buralarda demin benim profilimde geziyordu
Netimde sorun var galibaEva çifter çifter yazma huyunu sana bulastirmis
Cimri o kahve yapmadı bugün bize
O benimde aklımda:)Tamam ama Nevrostan 3 oy hakkı isterim
çok heyecanlı oluyor o saman kimin kazanacagi belli olmuyorO benimde aklımda:)