İpe taktım canım yoksa kurumaz:)Benimkiler de benim adamın yuzunden kiflendi
Güneş alan balkona sofra bezi uzeirne serecektim tutturdu as da kurut olmaz kuflenir dedim sen beni dinle öyle çok tozlanir ucar dedi
Keşke tozlansaydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İpe taktım canım yoksa kurumaz:)Benimkiler de benim adamın yuzunden kiflendi
Güneş alan balkona sofra bezi uzeirne serecektim tutturdu as da kurut olmaz kuflenir dedim sen beni dinle öyle çok tozlanir ucar dedi
Keşke tozlansaydi
Yoksa bize bir kere yazınca anlamıyorsun iması falan mı veriyorsunNetimde sorun var galiba
Çok güzel tarifler var 2 az olabilir:)çok heyecanlı oluyor o saman kimin kazanacagi belli olmuyor
Bana yapıyor hepCimri o kahve yapmadı bugün bize
Aslında öyle ama ayıp olmasın dedimYoksa bize bir kere yazınca anlamıyorsun iması falan mı veriyorsun
Ama ben fazla güneş görmeyen balkona ipe taktin gunes goren balkonda çamaşır ipim yok aşacak yerde yok balkonlar duvar benimİpe taktım canım yoksa kurumaz:)
Benim bütün gün güneş içinde:)Ama ben fazla güneş görmeyen balkona ipe taktin gunes goren balkonda çamaşır ipim yok aşacak yerde yok balkonlar duvar benim
Bazen kk yavaş çalışıyor sıkıntı bizde değil yaniiEva çifter çifter yazma huyunu sana bulastirmis
Aynen öyle canımsınBazen kk yavaş çalışıyor sıkıntı bizde değil yanii
Geldi Güzel yüzlüm :))Bazen kk yavaş çalışıyor sıkıntı bizde değil yanii
Abla hayatımda ilk defa bir kişi hayal ettiğim gibi çıktı biliyor musun o da Eva fotosunu gördüğümde tüylerim diken diken olmuştu :))Aynen öyle canımsın
Aynen net zayıf olunca oluyo öyle ben eski evimde telefon pek cekmezdi işte o zaman düştüm Minik Duduklu Tencere in ağzına.Netimde sorun var galiba
Hadi yaBeni hayal etmedin o zamanAbla hayatımda ilk defa bir kişi hayal ettiğim gibi çıktı biliyor musun o da Eva fotosunu gördüğümde tüylerim diken diken olmuştu :))
Ben pcdeyken çok oluyorAynen net zayıf olunca oluyo öyle ben eski evimde telefon pek cekmezdi işte o zaman düştüm Minik Duduklu Tencere in ağzına.
Kız nasıl bir hayal gücü var sende bende şaştim o zamnAbla hayatımda ilk defa bir kişi hayal ettiğim gibi çıktı biliyor musun o da Eva fotosunu gördüğümde tüylerim diken diken olmuştu :))
Ben şimdiden zorlaniyorum az oy olursa kendime oy veririm ayrım yapamamO benimde aklımda:)
Çok güzel tarifler var 2 az olabilir:)
Nana kimki Blue_Peri ona kahve yapsınBana yapıyor hep
Biz hayal kırıklığı olmuşuz anlaşılanHadi yaBeni hayal etmedin o zaman
Biz hayallerini yıkmışızKız nasıl bir hayal gücü var sende bende şaştim o zamn
Sana da minigin yapsinBen şimdiden zorlaniyorum az oy olursa kendime oy veririm ayrım yapamam
Kesinlikle
Nana kimki Blue_Peri ona kahve yapsın
Ama ben seni daha olgun bekliyordum görüntü olarak Sana da öyle şaşırdım :))Hadi yaBeni hayal etmedin o zaman