- 8 Haziran 2013
- 57.090
- 151.629
- 898
Ben size güzellik yapcam, söz. Ayranı koycam. İçinizde kalmasınBende hazırlamıştım içecek ama foto çekerken koymamışım yanına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben size güzellik yapcam, söz. Ayranı koycam. İçinizde kalmasınBende hazırlamıştım içecek ama foto çekerken koymamışım yanına
Ben size güzellik yapcam, söz. Ayranı koycam. İçinizde kalmasın
Et yapcamAcaba ne yapacaksın bize
Hiç beklemediğin birşeydi, ondan olsa gerekİnanmıyorum kız çok şaşırdım
Hiç beklemediğin birşeydi, ondan olsa gerek
Allah razı olsun canım benim inşallah.tuzlu olmasa bende bütün tencereyi yiycem ama işteMaşallahhh Rabbim kucağına almayıda nasip etsin balım yersen bol bol su iç. valla bende bayılırım sarmaya
Bebeğe bişey olmaz dimi cano ? Ah şu nefis yok muSen yinede dikkat et canım. Ödem yapabilir. Dolaba koy, azar azar yersin :)
Hiç aklıma gelmedi çiçeğem bu kadar tuzlu olacağı da aklıma gelmemişti kiBiraz limonlu su ile kaynatsaydin acaba alırdı belki biraz tuzunu canim
İşte bu be nanam benimMinik Duduklu Tencere senin bu tatlı bal nanacığın senin için bak ne yaptı , sana özel
Eki Görüntüle 2306965 Eki Görüntüle 2306964
Diyete uygun olsun diye tam buğdaylı ekşi maya ekmeği
Kuzu hala varsa 1 tane patatesi soy iyice yıka yuvarlak dilim doğrayıp yaprakların üstüne koy, su kaynat üzerine dök altini yak ocağın biraz pişir patates tuzunu alırKızlar yine beeeennn
Bir komşum var mualla teyze çok şeker çok iyi bir kadındır.malum hamileyim diye bana 1 koca tencere yaprak sarması yapmış yerim onu ben velhasıl salamura olduğu için biraz fazla tuzlu.durduramıyorum kendimi yiyorum.tansiyon sorunum yok çok şükür ama bu kadar tuzlu tansiyon hastası olmayan bir insanın bile tansiyonunu çıkartmaz mı? Yani bebeğime bir zararı olur mu size bunu danışmaya geldim
Ekmeğe 6 tl verdim senin içinİşte bu be nanam benim
Anam benim deer gibi oldu
Bişey olmaz canım, korkma sen. :) sadece dikkat et. Geçici bir süreç. Benimde hamileyken pek dikkat ettiğim söylenemezdi şimdi saymim, canın çekmesinBebeğe bişey olmaz dimi cano ? Ah şu nefis yok mu
Güzel fikirKuzu hala varsa 1 tane patatesi soy iyice yıka yuvarlak dilim doğrayıp yaprakların üstüne koy, su kaynat üzerine dök altini yak ocağın biraz pişir patates tuzunu alır
Bir kere yemenle bebeğe birşey olmaz kuzum korkma genel ark dikkatli beslen senHiç aklıma gelmedi çiçeğem bu kadar tuzlu olacağı da aklıma gelmemişti ki
Miden bulanmasın ama tuzluyu geç kum yiyen varHiç aklıma gelmedi çiçeğem bu kadar tuzlu olacağı da aklıma gelmemişti ki
Burda da 6 TLEkmeğe 6 tl verdim senin için
Kuzu hala varsa 1 tane patatesi soy iyice yıka yuvarlak dilim doğrayıp yaprakların üstüne koy, su kaynat üzerine dök altini yak ocağın biraz pişir patates tuzunu alır
Bişey olmaz canım, korkma sen. :) sadece dikkat et. Geçici bir süreç. Benimde hamileyken pek dikkat ettiğim söylenemezdi şimdi saymim, canın çekmesin
Sağolun canlarım,bitanesiniz lunyişim dediğini deniycem işe yarar inşallahBir kere yemenle bebeğe birşey olmaz kuzum korkma genel ark dikkatli beslen sen
Ay o çok kötü tuz da aslında tansiyon çıkarır bebeğe kan gitmez diye korktum.ben tuzluya bayılırım normalde lunyişim ama işte :/Miden bulanmasın ama tuzluyu geç kum yiyen var