• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Maşallahhh Rabbim kucağına almayıda nasip etsin balım😘 yersen bol bol su iç. valla bende bayılırım sarmaya 😍
Allah razı olsun canım benim inşallah.tuzlu olmasa bende bütün tencereyi yiycem ama işte 😅🥰💕

Kızlar yine beeeennn 😅😅

Bir komşum var mualla teyze çok şeker çok iyi bir kadındır.malum hamileyim diye bana 1 koca tencere yaprak sarması yapmış yerim onu ben 🥰 velhasıl salamura olduğu için biraz fazla tuzlu.durduramıyorum kendimi yiyorum.tansiyon sorunum yok çok şükür ama bu kadar tuzlu tansiyon hastası olmayan bir insanın bile tansiyonunu çıkartmaz mı? Yani bebeğime bir zararı olur mu size bunu danışmaya geldim 💕😘
Kuzu hala varsa 1 tane patatesi soy iyice yıka yuvarlak dilim doğrayıp yaprakların üstüne koy, su kaynat üzerine dök altini yak ocağın biraz pişir patates tuzunu alır:KK68:

Kuzu hala varsa 1 tane patatesi soy iyice yıka yuvarlak dilim doğrayıp yaprakların üstüne koy, su kaynat üzerine dök altini yak ocağın biraz pişir patates tuzunu alır:KK68:
Bişey olmaz canım, korkma sen. :) sadece dikkat et. Geçici bir süreç. Benimde hamileyken pek dikkat ettiğim söylenemezdi:KK30: şimdi saymim, canın çekmesin😘
Bir kere yemenle bebeğe birşey olmaz kuzum korkma genel ark dikkatli beslen sen😘
Sağolun canlarım,bitanesiniz 🙏🏻🥰😘 lunyişim dediğini deniycem işe yarar inşallah 😘

Miden bulanmasın ama tuzluyu geç kum yiyen var :olamaz:
Ay o çok kötü 😰 tuz da aslında tansiyon çıkarır bebeğe kan gitmez diye korktum.ben tuzluya bayılırım normalde lunyişim ama işte :/

Back