- 24 Eylül 2018
- 98.558
- 295.041
- 698
Sen de sağol canımSağol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de sağol canımSağol canım
GördümHiç kaçırmam
O kadar demiştim kaptım
Gözyaşlarımı zor tutuyorum benim vefakar,cefakar kuzumBöyle fedakar böyle ozverili biriyim.iste kıymetimi bilin
Ağlama ağlama kıyamam ne zaman ihtiyacaniz olursa burdayimGözyaşlarımı zor tutuyorum benim vefakar,cefakar kuzum
Çok şükür, hep buralarda ol kuzucuğumAğlama ağlama kıyamam ne zaman ihtiyacaniz olursa burdayim
Canımm sağlık ile huzur ile hep burada buluşalım insallahÇok şükür, hep buralarda ol kuzucuğum
Amin tatlım Ahahaha tamam ,anlaştıkCanımm sağlık ile huzur ile hep burada buluşalım insallah
Sen kuk de yeter ben hemen çıkar ggelirim
Emredersin kukrim aplaaaOlmaz o benim can ortim ona dokunmana müsaade edemem
Çok da güzel yapmış ama sende haklısın
Ben yokken azcik şey et ama canını acitma çok tamam mi
Konuşurlar abla geveze bunlar çabuk gelmeye bak kolay gelsin ablaEşim 1 torba patlıcan getirmiş dolma yapacağımBeni sorarsanız patlıcana batmış olacağımÇok konuşmayın
Negüzel Allah razı olsunya ,Kaçıncı ayındasın Kuzum ,evet tansiyon yapabilir birde son zamanlara doğru şişmeler olabilir vücudunda dikkat et.Kızlar yine beeeennn
Bir komşum var mualla teyze çok şeker çok iyi bir kadındır.malum hamileyim diye bana 1 koca tencere yaprak sarması yapmış yerim onu ben velhasıl salamura olduğu için biraz fazla tuzlu.durduramıyorum kendimi yiyorum.tansiyon sorunum yok çok şükür ama bu kadar tuzlu tansiyon hastası olmayan bir insanın bile tansiyonunu çıkartmaz mı? Yani bebeğime bir zararı olur mu size bunu danışmaya geldim
Henüz 7 haftalık kuzum,çok ta güzel olmuş ama çok tuzlu tüh yaNegüzel Allah razı olsunya ,Kaçıncı ayındasın Kuzum ,evet tansiyon yapabilir birde son zamanlara doğru şişmeler olabilir vücudunda dikkat et.
Maşallahhh Rabbim kucağına almayıda nasip etsin balım yersen bol bol su iç. valla bende bayılırım sarmayaHenüz 7 haftalık kuzum,çok ta güzel olmuş ama çok tuzlu tüh ya
Allah kolaylık versin canım. Yaptın mı kurulukları. Ben yaptım, çoktan kuruduEşim 1 torba patlıcan getirmiş dolma yapacağımBeni sorarsanız patlıcana batmış olacağımÇok konuşmayın
Sen yinede dikkat et canım. Ödem yapabilir. Dolaba koy, azar azar yersin :)Henüz 7 haftalık kuzum,çok ta güzel olmuş ama çok tuzlu tüh ya
Biraz limonlu su ile kaynatsaydin acaba alırdı belki biraz tuzunu canimKızlar yine beeeennn
Bir komşum var mualla teyze çok şeker çok iyi bir kadındır.malum hamileyim diye bana 1 koca tencere yaprak sarması yapmış yerim onu ben velhasıl salamura olduğu için biraz fazla tuzlu.durduramıyorum kendimi yiyorum.tansiyon sorunum yok çok şükür ama bu kadar tuzlu tansiyon hastası olmayan bir insanın bile tansiyonunu çıkartmaz mı? Yani bebeğime bir zararı olur mu size bunu danışmaya geldim
Ben ortancaya hamile iken her akşam bol tuzlu çekirdek yemeye başladım o ay bacaklarım duba gibi şişti hiç çekirdeğe de kondumuyorum niye sisiyor acaba diyorumDrSen yinede dikkat et canım. Ödem yapabilir. Dolaba koy, azar azar yersin :)
İnsan nefsine hakim olamıyor bazen :)Ben ortancaya hamile iken her akşam bol tuzlu çekirdek yemeye başladım o ay bacaklarım duba gibi şişti hiç çekirdeğe de kondumuyorum niye sisiyor acaba diyorumDr
neler yiyorsun diyince söyledim de yasakladı o zaman
Sola daha çok mu yukleniyordun acabaİnsan nefsine hakim olamıyor bazen :)
Benimde son zamanda sol bacağım ayagım şişmişti. Doktor damarlar da tıkanıklık falan olabilir demişti. Kontrolden geçtim, bişey çıkmadı şükür. Neden ikisi degilde tek ayak, bacak dogumdan eve gelince daha fena şişti. Ayağımı hiç öyle görmemiştim
Misafirim var gelemedim sanki akşama da kalıcı :))Minik Duduklu Tencere nerdesin ?