En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Olmaz o benim can ortim ona dokunmana müsaade edemem

Çok da güzel yapmış ama sende haklısın
Ben yokken azcik şey et ama canını acitma çok tamam mi
Emredersin kukrim aplaaa
Heçte bilem beğenmedim

Eşim 1 torba patlıcan getirmiş dolma yapacağımBeni sorarsanız patlıcana batmış olacağımÇok konuşmayın
Konuşurlar abla geveze bunlar çabuk gelmeye bak kolay gelsin abla

Kızlar yine beeeennn

Bir komşum var mualla teyze çok şeker çok iyi bir kadındır.malum hamileyim diye bana 1 koca tencere yaprak sarması yapmış yerim onu ben velhasıl salamura olduğu için biraz fazla tuzlu.durduramıyorum kendimi yiyorum.tansiyon sorunum yok çok şükür ama bu kadar tuzlu tansiyon hastası olmayan bir insanın bile tansiyonunu çıkartmaz mı? Yani bebeğime bir zararı olur mu size bunu danışmaya geldim

Negüzel Allah razı olsunya ,Kaçıncı ayındasın Kuzum ,evet tansiyon yapabilir birde son zamanlara doğru şişmeler olabilir vücudunda dikkat et.

Negüzel Allah razı olsunya ,Kaçıncı ayındasın Kuzum ,evet tansiyon yapabilir birde son zamanlara doğru şişmeler olabilir vücudunda dikkat et.
Henüz 7 haftalık kuzum,çok ta güzel olmuş ama çok tuzlu tüh ya

Biraz limonlu su ile kaynatsaydin acaba alırdı belki biraz tuzunu canim

Sen yinede dikkat et canım. Ödem yapabilir. Dolaba koy, azar azar yersin :)
Ben ortancaya hamile iken her akşam bol tuzlu çekirdek yemeye başladım o ay bacaklarım duba gibi şişti hiç çekirdeğe de kondumuyorum niye sisiyor acaba diyorumDr
neler yiyorsun diyince söyledim de yasakladı o zaman

İnsan nefsine hakim olamıyor bazen :)
Benimde son zamanda sol bacağım ayagım şişmişti. Doktor damarlar da tıkanıklık falan olabilir demişti. Kontrolden geçtim, bişey çıkmadı şükür. Neden ikisi degilde tek ayak, bacak dogumdan eve gelince daha fena şişti. Ayağımı hiç öyle görmemiştim

Sola daha çok mu yukleniyordun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…