- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Piknik vurdu bizi ☺Kız bende piknik kurbanıyım hiçbirini alamadımya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Piknik vurdu bizi ☺Kız bende piknik kurbanıyım hiçbirini alamadımya
zalımın gızlarıPiknik vurdu bizi ☺
Çok zorlanacaksın. Geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun canım. Yanında destek olacak birileri vardır inşallahDoktora karar veremedim ama 12. Ay gibi memeleri dusunuyorum.. sonra alt taraf.. o zamana kadar kizim 2 yasinda olacak kismetse.. alt tarafta 2,5 filan olsa daha az agirlik olur diye dusunuyorum. Hepsinden deli gibi korkuyorum.. cocuklarin buyumesini beklesem cok beklemem lazim.. bende rahim mesane ve vajina duvari sarkmasi olusmus : (
Benim ciğerim de kabul edilmediKıyma ile yapılan yemekler kabul edilmiyor
Zaten fazla şey edemiyorum becerim yok bacım, 13. Yarışma olacak inşallah güzel yapabilirim sunumuÇokta şeyetme canım amaaan yarışma bu değmez
Nevoş dedi ya ciğer olmaz diye. O sakatata giriyorBenim ciğerim de kabul edilmedi
Kuzu nerede yaşıyorsun? Belli bir bölümü var mı yoksa estetikte mi halledeceksin. Mesela bizim bursada araştırma hastanesinde çok iyi doktorlar var. Özeller gibi çokta pahalı değil. Araştırma hastaneleriyle görüş bilgi al, ona göre sonra ne yapacağına karar ver. Iyilesme süreci hakkında da bilgi veriyorlarDoktora karar veremedim ama 12. Ay gibi memeleri dusunuyorum.. sonra alt taraf.. o zamana kadar kizim 2 yasinda olacak kismetse.. alt tarafta 2,5 filan olsa daha az agirlik olur diye dusunuyorum. Hepsinden deli gibi korkuyorum.. cocuklarin buyumesini beklesem cok beklemem lazim.. bende rahim mesane ve vajina duvari sarkmasi olusmus : (
Olsun, oda kırmızı o da danadanNevoş dedi ya ciğer olmaz diye. O sakatata giriyor
Hala tarif ariyorum umut fakirin ekmeği ☺zalımın gızları
Yahni yap onuda kapmadıysalarHala tarif ariyorum umut fakirin ekmeği ☺
Yok istemem benim yahnim güzel olmazYahni yap onuda kapmadıysalar
13. Mü kazanmadın sanırım heeç neysem sen yine abartma o parmacıklarını yorma olduğu kadar olmadığı kaderZaten fazla şey edemiyorum becerim yok bacım, 13. Yarışma olacak inşallah güzel yapabilirim sunumu
Vallamı gııı vah kurban olduğumben seni etlerin ağasıını almıştır diyodum amaHala tarif ariyorum umut fakirin ekmeği ☺
Yok kazanamadım13. Mü kazanmadın sanırım heeç neysem sen yine abartma o parmacıklarını yorma olduğu kadar olmadığı kader
İyi canım. Çocuklarla yorucu oluyor valla. Nasıl akşam oluyor anlamıyorum.
Sen nasılsın, çocuklar nasıl?
katılmayacak mısın
Aynen öyle oldu
Senin yeni nick bana o na na na şarkısını aklıma getiriyor.
Senin yeni nick bana o na na na şarkısını aklıma getiriyor.
Avatarı görünce Titanigi bilmem kaç bin kere izlemisimdir ama doyamam yine olsa izlerimBanada öyle
senin ikizNevi kim kızu
bende bilirdim bir zamanlar Nana vardı miniginin profil msj larini bile beğenirdi tanımadan şimdi o eski bana değilÖzüm nana benim, eskiden alışık olanlar hemen tanıyor
yine olayım mi yine birinci olurum hemEvet ozune donmus geri
Maalesef miTuttu vallahi malesefff yap yap birtutamcantanem yap
Ben ne film ozurluyum yaa .Avatarı görünce Titanigi bilmem kaç bin kere izlemisimdir ama doyamam yine olsa izlerim