- 24 Eylül 2018
- 98.279
- 294.614
- 698
Kesin biri almıştır:))Biriniz hünkar beğendi yapsın yaa şöyle güzel bir tarif arıyorum ehehe. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin biri almıştır:))Biriniz hünkar beğendi yapsın yaa şöyle güzel bir tarif arıyorum ehehe. :)
Alemsin ortiNana ancak bitirim ikiliyi izlesin
Johnny Depp'in Gizli Pencere filmini izle derim. ŞahaneydiOnu izlemedim izleyeyim.
Korku filmi seversen evdeki düşman i tavsiye ederim mutlaka o da süper di.
Yok dünkü eskiydi sanırım bizim evde yine kaos vardıAy bende akşam izleyemedim akşamki yeni bölüm muydu
Çok güzel canım daı pastanın üstündeki ney kirpi miEki Görüntüle 2303439
Esime dogum gunu pastasi yaptim nasil olmus☺4 cocukla anca bu kadar oldu
Kim aldı acabaKesin biri almıştır:))
Konusuna baktım ilgimi çekti evet bu gece izleyeyim onuJohnny Depp'in Gizli Pencere filmini izle derim. Şahaneydi
4 çocuğum olsa markete gidip pastanın üstündeki çikolataları bile alamamEki Görüntüle 2303439
Çok güzeldi canım,pişman olmazsınKonusuna baktım ilgimi çekti evet bu gece izleyeyim onu
Belki de kim aldı diyen almıştırKim aldı acaba
Yok o almadı benimki antin kuntin klasik değilBelki de kim aldı diyen almıştır
Hünkâr begendiyi mi?Belki de kim aldı diyen almıştır
Adama gelince iki çikolata bir kirpi ile süslemeyi bitirmişEki Görüntüle 2303439
Bence kesin alınmıştır klasiklerden çünkü zaten benim tantuni mi demkapmışlarHünkâr begendiyi mi?
Benim gibi onun et yemeği olduğunu unutan en az 10 kişi varsa kesin kimse almamıştır
Şimdiden bol şanslar :) Biraz da şans işi. Ve sunum. Insanlar yemekteki emeğe o kadar bakmıyor.Yok o almadı benimki antin kuntin klasik değil
Bu pasta neli muzlu muEki Görüntüle 2303439
Evet ya sunum da da biraz becerim kısaydı şimdiye fasulye olmuştum bile beceremiyorum sunumuŞimdiden bol şanslar :) Biraz da şans işi. Ve sunum. Insanlar yemekteki emeğe o kadar bakmıyor.
Belli olmaz, yöresel çorbalarda düğün çorbası kapılmıştır diye düşünmüştük kimse almamıştıBence kesin alınmıştır klasiklerden çünkü zaten benim tantuni mi demkapmışlar
Fizik tedavi fln görücenmi cnm nezman duzelceksin.Robotik yürüyorum, biri koluma girerse