- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.539
- 598
Özele gel bakim senYap yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özele gel bakim senYap yap
İyi canım. Çocuklarla yorucu oluyor valla. Nasıl akşam oluyor anlamıyorum.Olsun pro oldum sayesinde naber nasil gidiyor cift cocuklu hayyat
katılmayacak mısınMaalesef alamadım
Aynen öyle olduKara Cuma alışverişi gibi olmuş
Beni dahil etme zaten, ben kimim kiÖzele gel bakim sen
Evet ilk aylar hatta 1 yasa kadar oyle.. kisi bi gecir daha rahat edeceksin eminim. Iyiler sukur..bol bol yaramazlik yapiyolar her zamanki gibi.. babalaryla disardalar pazar gunlerini hic sevmezdim simdi cok seviyorum bu yuzden:))İyi canım. Çocuklarla yorucu oluyor valla. Nasıl akşam oluyor anlamıyorum.
Sen nasılsın, çocuklar nasıl?
katılmayacak mısın
Aynen öyle oldu
Beni dahil etme zaten, ben kimim ki
Lunya canımCidden sen kimsin? Onceki nickin nedir gurban?
Boyle kilik degidiyonux taniyamiyorum:)Lunya canım
Ohh iyi rahat ediyorsundur. Bende büyüğünü babası evde olunca dışarı gönderiyorum. Gerçekten iyi oluyor :)Evet ilk aylar hatta 1 yasa kadar oyle.. kisi bi gecir daha rahat edeceksin eminim. Iyiler sukur..bol bol yaramazlik yapiyolar her zamanki gibi.. babalaryla disardalar pazar gunlerini hic sevmezdim simdi cok seviyorum bu yuzden:))
Özüm nana benim, eskiden alışık olanlar hemen tanıyorBoyle kilik degidiyonux taniyamiyorum:)
Bi ara minik, sen gibi olmuştu. Hatta ben seni zannetmiştim. Yorumlardan minik oldugunu farkettimBoyle kilik degidiyonux taniyamiyorum:)
Brncede cok iyi ettin canimikisi buyuyup gidecek. Bende diyorum iyiki dogurmusum simdi olsa ay cok useniyom herseye : (Ohh iyi rahat ediyorsundur. Bende büyüğünü babası evde olunca dışarı gönderiyorum. Gerçekten iyi oluyor :)
Bi şekilde büyüyorlar. Bi yönden iyi oldu diyorum. İkisi bir büyürler, birbirlerine arkadaş olurlar :)
Bi ara minik, sen gibi olmuştu. Hatta ben seni zannetmiştim. Yorumlardan minik oldugunu farkettim
Özüm nana benim, eskiden alışık olanlar hemen tanıyor
Senin yeni nick bana o na na na şarkısını aklıma getiriyor.Özüm nana benim, eskiden alışık olanlar hemen tanıyor
Yaş aldıkça insanın kafası çekmiyor. :)Brncede cok iyi ettin canimikisi buyuyup gidecek. Bende diyorum iyiki dogurmusum simdi olsa ay cok useniyom herseye : (
Evet birde aa tekrar dogurmak mi diyorsun:) birde benimkiler arka arkaya o yuzden belkide haddinden fazla hirpalandim. Simdi onlardan dolayi olusan bir takim seyler var. Onlari duzelttircem kismetseYaş aldıkça insanın kafası çekmiyor. :)
Ben seni lunya diye tanidigim icin bilemedim:)
Telif hakkı mı istesemSenin yeni nick bana o na na na şarkısını aklıma getiriyor.
Ama ben evde değildimSizi bende bu kategoriye yazdım daha etiketlemeyecegim
Gel gi gel sende çiçeeeemBeni dahil etme zaten, ben kimim ki
BendeKız ben bile istedigimi burda olduğum halde alamadım. Ne varsa silip süpürdüler