• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
İyi canım. Çocuklarla yorucu oluyor valla. Nasıl akşam oluyor anlamıyorum. 😣
Sen nasılsın, çocuklar nasıl?
katılmayacak mısın 😕

Aynen öyle oldu :KK12:
Evet ilk aylar hatta 1 yasa kadar oyle.. kisi bi gecir daha rahat edeceksin eminim. Iyiler sukur..bol bol yaramazlik yapiyolar😂 her zamanki gibi.. babalaryla disardalar pazar gunlerini hic sevmezdim simdi cok seviyorum bu yuzden:))

Evet ilk aylar hatta 1 yasa kadar oyle.. kisi bi gecir daha rahat edeceksin eminim. Iyiler sukur..bol bol yaramazlik yapiyolar😂 her zamanki gibi.. babalaryla disardalar pazar gunlerini hic sevmezdim simdi cok seviyorum bu yuzden:))
Ohh iyi rahat ediyorsundur. Bende büyüğünü babası evde olunca dışarı gönderiyorum. Gerçekten iyi oluyor :)
Bi şekilde büyüyorlar. Bi yönden iyi oldu diyorum. İkisi bir büyürler, birbirlerine arkadaş olurlar :)

Ohh iyi rahat ediyorsundur. Bende büyüğünü babası evde olunca dışarı gönderiyorum. Gerçekten iyi oluyor :)
Bi şekilde büyüyorlar. Bi yönden iyi oldu diyorum. İkisi bir büyürler, birbirlerine arkadaş olurlar :)
Brncede cok iyi ettin canim💕ikisi buyuyup gidecek. Bende diyorum iyiki dogurmusum simdi olsa ay cok useniyom herseye : (

Yaş aldıkça insanın kafası çekmiyor. :)
Evet birde aa tekrar dogurmak mi diyorsun:) birde benimkiler arka arkaya o yuzden belkide haddinden fazla hirpalandim. Simdi onlardan dolayi olusan bir takim seyler var. Onlari duzelttircem kismetse