En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
İyi canım. Çocuklarla yorucu oluyor valla. Nasıl akşam oluyor anlamıyorum.
Sen nasılsın, çocuklar nasıl?
katılmayacak mısın

Aynen öyle oldu
Evet ilk aylar hatta 1 yasa kadar oyle.. kisi bi gecir daha rahat edeceksin eminim. Iyiler sukur..bol bol yaramazlik yapiyolar her zamanki gibi.. babalaryla disardalar pazar gunlerini hic sevmezdim simdi cok seviyorum bu yuzden:))

Evet ilk aylar hatta 1 yasa kadar oyle.. kisi bi gecir daha rahat edeceksin eminim. Iyiler sukur..bol bol yaramazlik yapiyolar her zamanki gibi.. babalaryla disardalar pazar gunlerini hic sevmezdim simdi cok seviyorum bu yuzden:))
Ohh iyi rahat ediyorsundur. Bende büyüğünü babası evde olunca dışarı gönderiyorum. Gerçekten iyi oluyor :)
Bi şekilde büyüyorlar. Bi yönden iyi oldu diyorum. İkisi bir büyürler, birbirlerine arkadaş olurlar :)

Brncede cok iyi ettin canimikisi buyuyup gidecek. Bende diyorum iyiki dogurmusum simdi olsa ay cok useniyom herseye : (

Yaş aldıkça insanın kafası çekmiyor. :)
Evet birde aa tekrar dogurmak mi diyorsun:) birde benimkiler arka arkaya o yuzden belkide haddinden fazla hirpalandim. Simdi onlardan dolayi olusan bir takim seyler var. Onlari duzelttircem kismetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…