- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Benim elim doluydu minik im oğlana beslenmeli hazırlıyordumSizi bende bu kategoriye yazdım daha etiketlemeyecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim elim doluydu minik im oğlana beslenmeli hazırlıyordumSizi bende bu kategoriye yazdım daha etiketlemeyecegim
Alana hayırlı olsunOnu 2-3 kişi istedi ilk isteyene verdim.Dk ile kaçırdınız: )
Öyle tabiAlana hayırlı olsun
islenderin yerini kim titar bilmemtontriko gel bize et yap
Beklediğimiz halde alamadık yaa, bu nasıl şansAma ben gece yarın demiştim:)
Sabahta açtım onayda dedim:)
Daha ne yapayım bu saatte kalır mı
He valla ikincilikle kaybetti o iskenderislenderin yerini kim titar bilmem
Senide etiketlemişlerdi ben onu gördüm de yeniden etiket yapmadımSizi bende bu kategoriye yazdım daha etiketlemeyecegim
Olsun pro oldum sayesinde naber nasil gidiyor cift cocuklu hayyatHe valla ikincilikle kaybetti o iskender
Nana kimki zaten demeye korkuyorum, hiç kimse diyecek diyeNevi ya yazdım ne kaldıysa versin diye @BirTutamMutluluk20 Jenna16 Kukrim hariç kimseye etiket yok bundan sonra
_CaNanSu_ da alamadı
Robotik yürüyorum, biri koluma girerseYurüyebiliyosun dmi cnm
BebekimNevi ya yazdım ne kaldıysa versin diye @BirTutamMutluluk20 Jenna16 Kukrim hariç kimseye etiket yok bundan sonra
Kara Cuma alışverişi gibi olmuşKız ben bile istedigimi burda olduğum halde alamadım. Ne varsa silip süpürdüler
Sefan olsun :)Yok yok değilim Çarşamba günü hem deniz hem piknik yapmaya düşünüyoruz inşallah
İşlerim var çokNiye kız
Doğruya bide o var senin,valla bakalım bende yapabilirsem yapamazsam başkasına versin tarifi ,İşlerim var çok
Yap yapDoğruya bide o var senin,valla bakalım bende yapabilirsem yapamazsam başkasına versin tarifi ,